Anne Niemi ehdolla Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi

Mainos[adrotate banner="3"]

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Anne Niemi on ehdolla Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi. Päätöksen asiasta teki Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien hallitus.

Valinta tehdään lokakuussa pidettävässä Suomen Yrittäjien liittokokouksessa, joka valitsee järjestölle puheenjohtajan ja kaksi varapuheenjohtajaa.

MAINOS

Anne Niemi on toiminut sukunsa omistamassa yrityksessä jo vuodesta 1995 ensin peruna-alalla ja elintarviketeollisuudessa sekä sittemmin metalliteollisuuden ja pääomasijoituksen parissa.

Lisäksi tänä vuonna hän perusti tyttärensä kanssa naisten vaatetusalalla toimivan yrityksen.


Yrittäjyys kuuluu elämään

Yrittäjyys sen eri muodoissa on aina kuulunut Anne Niemen elämään.

– Olen saanut varttua yrittäjien kasvattamana. Yrittäjien järjestötyössä olen ollut mukana 1990-luvun alusta saakka niin paikallisella, alueellisella kuin valtakunnallisellakin tasolla.

Tällä hetkellä Niemi toimii aluejärjestönsä puheenjohtajuuden lisäksi mm. Suomen Yrittäjien hallituksen työvaliokunnassa.

– Minulle on tärkeää, että me Yrittäjäjärjestönä kuljemme yrittäjien rinnalla heidän arjessaan ja autamme heitä tielle ilmaantuvien haasteiden kanssa. Yrittäjien puolestapuhujana meidän tulee rohkeasti nostaa epäkohtia esiin ja tehdä kaikkemme niiden korjaamiseksi.

Niemi muistuttaa, että yrittäjyyden puolesta puhuminen ei ole tärkeää ainoastaan yrittäjien vaan jokaisen suomalaisen tulevaisuuden kannalta. Yrittäjyys luo maahan toimeliaisuutta ja työpaikkoja.

Korona on tuonut mukanaan meille haastavan ajan ja meidän koko yhteiskuntamme ”jälleenrakentaminen” tulee ottamaan aikaa ja vaatii meiltä kaikilta oman panoksensa.

MAINOS
Edellinen artikkeliHelsingin yliopiston ja Ilmatieteen laitoksen tutkijat kartoittivat kohteita turvemaiden tutkimiseen
Seuraava artikkeliJärvi-Pohjanmaan perusturva suosittelee edelleen voimassaolevien koronarajoitusten noudattamista