0.8 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

JPYP:llä uusi hanke yritystoiminnan kehittämiseen

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n hallinnoima Yritystoiminnan kehittäminen poikkeustilanteessa -hanke on käynnistynyt ja sen projektipäälliköksi on valittu Anniina Heikkilä. Hanke on rahoitettu Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen (AKKE)- määrärahojen avulla, jota hallinnoi Etelä-Pohjanmaan Liitto. Hankkeen toteutusaika on huhtikuun loppuun asti, ja sen budjetti on 81 460 euroa.

Koronakriisin myötä yrityksille on myönnetty ja myönnetään erilaisia tukia kehityshankkeisiin ja kattamaan menetettyjen tulojen aiheuttamia kustannuksia. Poikkeustilanne on kasvavassa määrin siirtänyt asiakkaita verkkoon, jolloin digitaalisen markkinoinnin tärkeys korostuu yhä entisestään. Projekti pyrkiikin kehittämään alueen yritysten osaamista vastaamaan tulevaisuuden kysyntää, joka mahdollistaisi kasvun haastavan taloustilanteen jälkeen. Projektin aikaan tullaan viestimään tehokkaasti saatavilla olevista tuista, ohjaamaan yrittäjiä heille kuuluvien tukien pariin sekä järjestämään digitaalisen osaamisen kehittämiseen liittyviä koulutuksia ja sparrauksia. Teemoina ovat esimerkiksi verkkokaupan rakentaminen ja sosiaalisen median eri kanavien haltuunotto, sekä muu digitaalinen markkinointi.

MAINOS

Koulutukset rakennetaan yritysten tarpeiden mukaisesti. Tarpeita tullaan kartoittamaan projektin alkuvaiheessa. Lisäksi hankkeella edistetään vertaistuen saatavuutta ja nostetaan esille positiivisia esimerkkejä. Hankkeen etenemistä pääsee seuraamaan JPYP:n Facebook-sivuilta sekä verkkosivuilta.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät