-15.4 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Jääkiekkokausi käynnistyy Alajärvellä

Jääkiekkokausi käynnistyy Neste Alajärvi Hockey Campillä, joka järjestetään 6.-7.8. JKH Areenalla Alajärvellä.

Erityisesti luistelun ja pelitaitojen kehittämiseen suunnattu leiri on tarkoitettu 2004-2010 -syntyneille pelaajille. Mukaan on vielä mahdollista ilmoittautua JPK:n sivujen kautta https://jpk-ry.com/uutiset/40587/neste-alajarvi-hockey-camp-2020

JPK:n alaiset joukkueet aloittavat harjoittelun 10.8. alkavalla viikolla.

MAINOS

Tällä kaudella JPK:lla on ikäluokkajoukkueet seuraavissa ikäluokissa: U17 (2004-2005 -syntyneet), U15 (2006 -syntyneet), U14 (2007 -syntyneet), U13 (2008 -syntyneet), U12 (2009 -syntyneet), U11 (2010 -syntyneet), U10 (2011 -syntyneet) ja U9 (2012 -syntyneet).

Lisäksi seuran miesten edustusjoukkue pelaa Keskimaan alueen III-divisioonaa, Naisilla on kattavasti harrastetoimintaa sekä kaikkein pienimmille on tarjolla luistelu- ja kiekkokoulu, jossa myös tytöille on suunnattu oma ryhmänsä.

Luistelu- ja kiekkokoulu aloittaa toimintansa tiistaina 29.9. Opettaminen tapahtuu pelien ja leikkien avulla lapsen taitotaso huomioiden.

Alkuun pääsee helposti, sillä pakollisia varusteita ovat vain luistimet ja ristikollinen kypärä. Syyskuussa luistelu- ja kiekkokoulusta tiedotetaan lisää, ja kannattaakin ottaa seurantaan JPK:n sosiaalinen media sekä nettisivut.

Lasten sekä nuorten toiminnassa tärkeitä arvoja toiminnalle ovat hauskuus, yhdessä tekeminen ja toisten kunnioittaminen. Tämän lisäksi seuratoiminnassa koetaan tärkeänä, että toiminnassa yksilöä huomioidaan jokaisessa joukkueen tapahtumassa ja että ympäristö on mielekäs ja pelinomainen joka ruokkisi ennestään innostusta lajia kohtaan.

Uudet harrastajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan kaikkiin seuran alla toimiviin joukkueisiin ja ryhmiin.

Jos kiinnostuit ja haluat mukaan toimintaan, ole rohkeasti yhteydessä valmennuspäällikkö Jussi Virtaseen virtanen.jpk@gmail.com / 050 357 9775 tai vieraile seuran nettisivuilla www.jpk-ry.com josta löydät myös joukkuekohtaiset yhteystiedot.

JKH Areena avautuu kiekkokauteen

Jääkausi starttaa totuttuun tapaan Järviseudulla elokuun alussa.
Jäähallin vuorovaraustilanne on edelleen hyvä. Ainut vapaa iltavuoro on maanantaina kello 20.15 alkaen. Pelien alkaessa myös viikonloput ovat toisinaan täyteen varattu.

Päivisin jäähalli on usein koululaisten käytössä.

Jäähallilta löytyy yleisövuoroja useampia viikossa sekä mailattomaan luisteluun tarkoitettu kaupungin perhevuoro viikonloppuna. Ajat voivat otteluista johtuen vaihtua ja ne kannattaa tarkistaa jpk-ry.com sivun jäävuorokalenterissa.

Jäävuoroista kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Harri Hakalaan p.044 970 9859.

Alkava kausi on toinen kun Järviseudun Jäähalli kantaa Järviseudun Kiinteistöhuollon nimeä ja tunnetaan JKH Areenana.

Areena on varustettu nykyaikaisella liigatason turvakaukalolla, joka useimmista halleista vielä puuttuu.

Viimeisimpiä investointeja ovat lämmöntalteenottojärjestelmä joka mm. nostaa hallin lämpötilaa katsojaystävällisempään suuntaan sekä energiatehokkaat led valot.

Tänä kesänä myös pukuhuoneet ovat kokeneet kohennuksen, kun ne on sekä maalattu että matot uusittu. Myös kuivaustilaa varusteille on reilummin katsomon alla.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät