Kodin Kattoturva tarjoaa ammattilaisen ratkaisut uudisrakentajalle ja remonttikohteeseen

Mainos[adrotate banner="3"]

Perhossa toimiva Kodin Kattoturva Oy on yritys, joka on viime vuosina kasvanut usean maakunnan alueella toimivaksi toimijaksi.

Yritys palvelee asiakkaita nyt Keski-Pohjanmaan lisäksi Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla sekä Keski-Suomen alueilla.

MAINOS
Vesikourut asennetaan suoraan autosta räystäälle yksimittaisena! Kuva työmaalta Vaasasta.

Yrityksen perustaja Pasi Lampela kertoo, että vuonna 1993 Porissa asuessaan hän aloitti alan työt vieraan palveluksessa ja viihtyi niissä 17 vuoden ajan, ennen muuttoa takaisin kotiseudulle Perhoon.

Perhosta hankittua maatilaa saneerattiin ja niinpä muissa töissä välillä olleen Lampelan mieleen tuli, että vanhassa hallissa olisi tilat valmiina yrityksen pyörittämiseen.

Kontaktit muihin alan toimijoihin oli tallella, joten vuonna 2014 hän perusti Rakennuspeltityö Lampelan tarkoituksenaan työllistää itsensä.

Pian Pasin oli kuitenkin otettava ensimmäinen työntekijänsä, sillä työt lisääntyivät nopeasti. Eipä aikaa, niin yritykselle oli hankittava toinenkin auto ja vuonna 2019 yrityksessä koettiin suurempi mullistus, kun nimi vaihtui Kodin Kattoturva Oy:ksi ja yhtiökumppaniksi tuli Juho Pitkälä.

Tällä hetkellä palkattua työvoimaa on viisi ja panostus työtehtävissä on siirtynyt yhä enemmän uudisrakennuspuolelle.

Muutosten jälkeenkin pääpaino yrityksen toiminnassa on sadevesijärjestelmien, rakennuspellitysten ja kattoturvatuotteiden toimituksissa asennuttuna asiakkaalle valmiiksi.

– Rakennuspellityksiä meiltä tilataan jatkuvasti. Asiakas saa mittojen mukaan toimitettuna isompien hallien rakennuspellitykset kuin kesämökin savupiipun pellitykset sekä sadevesikourutkin.

Kodin Kattoturva toimittaa nykyisin vesikattoratkaisut kokonaisuutena uudistalokohteisiin.

– Asiakkaamme saavat aina etukäteen kirjallisen arvion työstä tarvikkeineen. Toimitukset ovat aina soviteltu asiakkaan aikataulujen mukaisesti, Lampela kertoo.

Kodin Kattoturva on saanut asiakkailtaan positiivista palautetta siirryttyään kysynnän myötä kokonaistoimituksiin. Näin asiakas saa yhdeltä toimijalta koko katon valmiiksi.

– Nykyään toimitamme uudiskohteisiin vesikattoratkaisut kokonaisuutena, jolloin voimme toteuttaa asiakkaalle vesikaton pohjatöistä, pellityksistä aina valmiiksi vesikatoksi, kattoturvatuotteet ja sadevesikourut asennettuna. Palvelemme kotitalouksia, ammattirakentajia, talotoimittajia ja taloyhtiöitä niin uudisrakentamisen kuin kunnossapidon osalta.

Lampela arvio, että tällä hetkellä yrityksen liikevaihdosta yli puolet tulee uudisrakennuspuolelta, mutta yhtälailla ollaan valmiita palvelemaan myös remonttikohteita. – Meille kaikki kohteet ovat tärkeitä, omakotitaloista rivi- ja kerrostaloihin. Myös huoltotyöt, kattojen pinnoitukset ja maalaukset kuuluvat alaamme.

Suurten muutosten jälkeen yrityksessä on nyt vaihe, jossa haetaan tasaista kasvua. Nykyinen henkilöstö ja tilat riittävät tähän ja esimerkiksi kilpailussa yritysasiakkaista Kodin Kattoturvalla tuntuu olevan vankka jalansija.

– Uskon, että pitkä historia alalla näkyy tarjoamassamme laadussa ja siinä, miten pystymme asiakkaitamme palvelemaan, Lampela toteaa.

Tuula Jokiaho

 

MAINOS
Edellinen artikkeliHelena Teräväisen Arkkitehtuurivalokuvia Villa Väinölässä
Seuraava artikkeliSinilevähavaintoja Ähtärinjärvellä, Kuortaneenjärvellä ja Evijärvellä