0.7 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Pyöräilyreitit laitetaan kartalle Vimpelin Sääksjärvellä

Mahdollisuuksien maaseutu -hankkeessa järjestetään seuraavaksi pyöräilyreitteihin ja pyörämatkailuun keskittynyt tilaisuus ja yhteinen ideointityöpaja. Työpaja pidetään 18.8. Sääksjärvellä.

Pyöräilyn suosio on kovassa kasvussa. Pyöräilymatkailua on viime vuosina kehitetty paikallisesti ja alueellisesti.

MAINOS

Koronapandemian myötä kiinnostus lähi- ja luontomatkailuun on kasvanut entisestään – lähialueisiin on kätevä ja nopea tutustua pyöräillen. Pyöräily tuo matkailijoita kauempaakin.

Pyörämatkailu tuo tuloja maaseudun pienille yrityksille. Pyöräilymatkailu on nosteessa myös Euroopassa. Aiheen ympärille voi ideoida monenlaista palvelua ja uudenlaista liiketoimintaa, kuten pyöräilyyn liittyvää vuokraus- tai opaspalvelua.

Yhdessä reitit kartalle

Nyt käynnistetään aiheen kehittäminen myös Itäkylän, Patanan ja Sääksjärven alueella!

Pyöräilyteemaan liittyen pidetään työpaja, jossa kartoitetaan Itäkylän, Patanan ja Sääksjärven kylien pyöräilyreittejä. Tarkoitus on saada reitit kartalle ja tehdä jatkokehittämistä varten suunnitelmia.

Työpajan vetää maaseutumatkailun kehittämisessä eri puolilla Suomea mukana ollut matkailuliiketoiminnan asiantuntija ja Visit Finland -akatemian partnerivalmentajana toimiva Arja Kortesluoma.

Matkailun kehittämistyötä Arja on tehnyt yli 30 vuotta, ja hänellä on omakohtaista kokemustaustaa myös matkailuyritystoiminnasta syrjäisellä alueella sekä majoituspalveluiden tarjoamisesta maaseutualueella.

Tilaisuus Sääksjärven nuorisoseuran talolla alkaa kahvituksella. Itse työpaja alkaa kello 18. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät