8 C
Alajärvi
keskiviikko 29.5.2024
MAINOS
MAINOS

FinnKatsastus täyttää kymmenen vuotta

Lokakuussa vuonna 2010 avattiin Alajärvelle paikallinen, yrittäjävetoinen katsastusasema. Yrittäjänä edelleen toimiva Mika Paajaste on iloinen, että töitä on riittänyt ja asiakkaat haluavat käyttää paikallisia palveluita.

Toimistosihteeri Anne Hautamäki muistuttaa, että jos huomaa katsastusajan menneen ohi, on tärkeää varata aika katsastukseen, niin voi sitten luvan kanssa ajaa katsastamattomalla ajoneuvolla asemalle eikä poliisi sakota katsastukseen ajosta. Toimiston tytöt auttavat mielellään asiakkaita niin sopivan katsastusajan varaamisessa kuin myös vakuutusten ja rekisteröintien tekemisessä.

Kesällä 2020 saatiin käyttöön Teollisuustien halli, jossa onnistuu nyt myös raskaiden ajoneuvojen katsastukset. Aikaisemmin hallissa toimi A-Katsastus.

MAINOS

Myös Autosähkö A. Männikön korjaamotiloissa raskaat katsastukset onnistuvat edelleen.

Tänä vuonna yrityksen leipiin on palkattu kaksi uutta työntekijää: katsastajan tehtäviin Kari Lappinen ja toimistosihteeriksi Katja Pessinen.

Keväällä koronaepidemian alkaessa Liikenne- ja viestintäministeriö päätti, että ajoneuvojen katsastus tulee suorittaa koronatilanteesta huolimatta.

Nyt korona-aikana asiakkaat ovat entistä enemmän halunneet varata aikoja välttääkseen turhaa odottelua ja kontakteja. FinnKatsastuksella seurataan tiiviisti koronatilannetta ja noudatetaan koronasuosituksia.

Yrittäjä Mika Paajaste muistuttaa, että renkaiden kunto on syytä tarkistaa syksyn pimeiden ja sateiden alkaessa. Hän kehottaa myös tarkastamaan, että kaikki valot ajoneuvossa toimivat. Monta vaaratilannetta voidaan välttää, kun renkaat ovat kunnolliset ja kaikki valot palavat.

Tilojen siisteyteen kiinnitetään koko ajan erityistä huomiota. Toivomme, että vain terveenä asioidaan meillä ja käsidesiä käytetään.

Ajoneuvonsa katsastusajasta epätietoinen asiakas voi myös aina pirauttaa asemalle ja tarkistetaan tilanne. Toimiston puhelin palvelee maanantaista perjantaihin kello 9-17.

Aikoja sekä kevyen että raskaan katsastuksiin voi varata soittamalla toimistoon 06 557 1111 tai sähköpostilla katsastus@finnkatsastus.fi.

Edelleen voi tulla katsastukseen myös Drive in -tyylillä ja katsastukseen pääsee, jos jonoa eikä ajanvarauksia ole.

Koronan vuoksi FinnKatsastuksella ei juhlita, mutta arvonta on syytä laittaa pystyyn juhlavuoden kunniaksi. Syyskilpailun 2020 kysymys kuuluu: Miten paljon on koko henkilökunnan yhteenlaskettu pituus (sentin tarkkuudella)?

Arvauksia voi tuoda katsastusaseman ulkoseinässä olevaan postilaatikkoon.

Arvauslipukkeeseen osallistuja nimi ja puhelinnumero sekä yhteispituus senttimetreinä. Arvausaikaa on 17.12. saakka ja oikein arvannut saa itselleen tai pukinkonttiin laitettavaksi led-lisävalon.

Kaikkien arvaukseen osallistuneiden kesken arvotaan 10 lahjakorttia katsastukseen yrityksen jokaisen kymmenen toimintavuoden kunniaksi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät