Kosolti koulutuksia ja valmennuksia yrittäjille Kuusiokunnissa

Mainos[adrotate banner="3"]

Suunta tulevaan Kuusiokunnissa -hanke ja Tieto lisää tulosta -koulutushanke järjestävät syksyn aikana useita koulutuksia ja valmennuksia tukemaan Kuusiokuntien alueen yrittäjien työhyvinvointia sekä digitaitoja.

Tarkoituksena on paneutua asioihin, jotka hyödyttävät mahdollisimman montaa yrittäjää muun muassa korona-ajan haasteissa.

MAINOS

Toimisto-ohjelmistot hyötykäytössä

Tieto lisää tulosta -hankkeen koulutukset käynnistyvät keskiviikkona 11.11. toimisto-ohjelmistojen hyötykäyttö –teemalla. Koulutusta on yhteensä viitenä peräkkäisenä keskiviikkona kello 17 alkaen.

Koulutuksissa käydään läpi Office 365 –ohjelmat, Google ohjelmistot sekä ilmaisohjelmat.

Kouluttajana on Järviseudun ammatti-instituutti ja paikkana Jamin Alavuden toimipiste virastotalolla. Koulutukset on suunniteltu toteutettavaksi lähiopetuksena, mutta järjestäjä huomioi mahdolliset rajoitukset ja tarjoaa mahdollisuuden osallistua koulutuksiin myös etäyhteydellä.

Tieto lisää tulosta -hankkeen toteuttajana on Alavuden Kehitys Oy. Koulutukset ovat kaikille alueen yrittäjille ja yhdistyksille avoimia ja maksuttomia.

Koulutukset tarjoaa yhteistyössä Alavuden Seudun Osuuspankki, Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy, Lähitapiola Etelä-Pohjanmaa sekä Alavuden Yrittäjät ry ja Töysän Yrittäjät ry. Hankkeen päärahoittaja on Leader Kuudestaan ry.

Voi hyvin yrittäjä

Työkaluja yrittäjän omaan hyvinvoinnin arviointiin ja ylläpitoon tarjoaa Suunta tulevaan Kuusiokunnissa -hankkeen Yrittäjien työhyvinvointi ja jaksaminen -valmennus marraskuussa.

Neljän valmennusillan aikana yrittäjä saa tietoa hyvinvoinnin merkityksestä niin yrityksen menestymisen kuin oman elämän kokonaistyytyväisyyden ja jaksamisen näkökulmasta. Valmennuksen kantavana ajatuksena on hyvinvointitietoisuus ja hyvinvoinnin johtaminen.

Valmennuksen aikana on mahdollisuus tehdä sähköisesti hyvinvointikartoitus, josta saa oman hyvinvointisuunnitelman.

Lisäksi on mahdollisuus tehdä omakustannehintaan henkilökohtainen Firstbeat -analyysi, joka mittaa palautumista ja unen laatua. Maksuton valmennus alkaa 3.11. ja jatkuu tiistaisin tai torstaisin marraskuun ajan kerran viikossa, yhteensä neljänä iltana.

Valmennuksesta vastaa Kuortaneen Urheiluopisto. Paikkana on Hotelli OnnenTähti Tuurissa. Valmennukset myös striimataan, joten ilmoittautuneet voivat halutessaan seurata tilaisuuksia livenä verkossa tai saada tallenteen.

Suunta tulevaan Kuusiokunnissa on Etelä-Pohjanmaan liiton rahoittama hanke, jota hallinnoi Alavuden Kehitys Oy. Hanke tarjoaa maksutonta valmennusta Alavuden, Kuortaneen, Soinin ja Ähtärin yrittäjille.

Lisäksi hankkeessa on toteutettu PestuuMarkkinat.fi -palvelu, jonka avulla edistetään yritysten työntekijöiden saantia ja paikallista työllistymistä.

MAINOS
Edellinen artikkeliFinnKatsastus täyttää kymmenen vuotta
Seuraava artikkeliPerttu Ruuskalle Kultanen maila