Leena Tynjälä Lehtimäen Yrittäjät ry:n uudeksi puheenjohtajaksi

Mainos[adrotate banner="3"]

Lehtimäen Yrittäjät ry:n uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Leena Tynjälä. Edellinen puheenjohtaja Tomi Kurunmäki hoiti vakanssia kymmenen vuoden ajan.

– Lähden tehtävään hyvällä mielellä ja avoimin ajatuksin, vaikka olen itse toiminut yrittäjänä vasta kolmen vuoden ajan. Onneksi hallituksessa tukenani on myös alan konkareita, Tynjälä sanoo ja toteaa, että kokee itse yrittäjäjärjestöön kuulumisen tärkeäksi asiaksi jokaiselle yrittäjälle.

MAINOS

Jäseniä Lehtimäen Yrittäjät ry:ssä on 50, mikä on hieman yli puolet alueen yrityksistä. Vaikka yhdistys on pieni, kokee Tynjälä että oma yrittäjäyhdistys Lehtimäellä on tarpeen. – Välillä on hyvä olla mukana isommassa porukassa, mutta yrittäjäyhdistyksen pitää olla lähellä oman alueensa yrittäjiä.

– Pieni, toimiva porukka on sellainen, jolla hommat saadaan helposti eteenpäin!

Lehtimäeltä löytyy edelleen niin teollisuuden kuin palvelualankin yrityksiä. Koronatilanteen vuoksi kesän Ränkimarkkinoita ei ollut lainkaan, mutta yrittäjät järjestivät sen sijasta omissa liikkeissään yhteisen tempauspäivän. Vastaavia on varmasti luvassa lisää jatkossakin.

Ensi vuoden suunnitelmissa on tavoite palata normaaliin toimintaan, jos se koronatilanteen suhteen on mahdollista. Mikäli vuonna 2021 Ränkimarkkinat ja joulunavaukset voidaan pitää, ovat yrittäjät jälleen menossa mukana, mutta aika näyttää näiden kohtalon.

Tänä vuonna joulunavausta ei järjestetä nuorisoseuralla, vaan liikkeet avaavat joulunsa kukin omissa liikkeissään.

Yksi tärkeä osa yrittäjäjärjestön tehtäviä on edunvalvonta niin paikallisella kuin valtakunnankin tasolla.

Lehtimäen Yrittäjillä on ollut edustus Alajärven kaupungin elinkeinoneuvottelukunnassa. Yrittäjäjärjestön jäsenille on myös tarjolla tärkeää tietoa ja apua valtakunnallisista palveluista sekä monenlaisia rahanarvoisia etuja, jotka kompensoivat jäsenmaksua.

Leena Tynjälän lisäksi Lehtimäen Yrittäjät ry:n hallituksessa mukana ovat Tomi Kurunmäki, Kuisma Kujala, Henri Ojala ja Juha Yli-Kesäniemi. Sihteerinä toimii Tuija Alatalo.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliViikonlopulta ei uusia tartuntoja
Seuraava artikkeliSoinista tontti talolle kymmenellä sentillä?