10.8 C
Alajärvi
torstai 28.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Sairaalahoidossa ei enää koronapotilaita Etelä-Pohjanmaalla

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin torstaina 12.11. neljä uutta koronavirustartuntaa.

Kolme tartuntaa liittyi aiemmin todettuihin tartuntaketjuihin.

Perjantaina 13.11. todettiin kolme uutta koronavirustapausta. Tapausten yhteismäärä on nyt 193. Sairaalahoidossa ei tällä hetkellä ole yhtään koronapotilasta. Kaikkiaan on nyt testattu 42616 henkilöä ja eilen tesatattiin 392.

MAINOS

Alavuden pääterveysasemalla keskiviikkona 11.11. asioinut henkilö on myöhemmin osoittautunut koronapositiiviseksi. Jäljitystyö toteutettiin nopeasti ja kaikki 14 altistunutta asetettiin karanteeniin. Osa altistuneista on terveydenhuollon ammattilaisia.

Muilla Alavuden pääterveysasemalla mainittuna päivinä asioineilla ei ole tartuntariskiä ja asiointi terveydenhuollossa on turvallista.

Lisäksi Seinäjoen Keskuspesula Oy:n yhdellä työntekijällä on todettu illalla 12.11. koronatartunta ja hänen lisäkseen osa Keskuspesulan työntekijöistä on terveydenhuollon viranomaisen määräyksellä asetettu varotoimena karanteeniin.

Keskuspesulassa tällä viikolla vierailleet henkilöt on kartoitettu ja heille on ilmoitettu tilanteesta.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät