0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Joulunajan bongaus ilahduttamaan lapsia Lehtimäellä!

Kevään poikkeustila- ja etäkouluaikana järjestettiin monin paikoin, myös Lehtimäellä, ajanvietoksi ja piristykseksi lapsille Nalle & ystävät -jahti.

Lehtimäellä tämä nallejahti keräsi kiitosta ja oli mukava omatoiminen perheen, kavereiden ja läheisten kesken tehtävä aktiviteetti.

MAINOS

Nyt Lehtimäen alueelle puuhataan Joulunajan bongausta vastaavan tyyppisellä idealla kaikkien lasten ja lastenmielisten iloksi!

Bongaus tarjoaa mukavaa yhdessä tekemistä lapsille läheisineen ja voihan bongaus saada muitakin liikkeelle – luonnollisesti voimassa olevat rajoitukset huomioiden ja asianmukaisesti turvallisuudesta huolehtien!

Joulunajan bongauskohteeksi sopivat joulunajan somisteet tai koristeet, valaistus, kranssi, lyhty, asetelma, hahmo tai muu jouluinen juttu, joka voidaan pitää esillä ja bongaukseen osallistuvien löydettävänä sovitun aikavälin.

Kohteiden tuleekin olla asemissaan vähintään 1.-24.12. välisen ajan ja sen tulee olla havaittavissa ilman, että kenenkään kotirauha häiriintyy etsijöistä.

Kohteeksi voi ilmoittautua sunnuntaihin 29.11. kello 12 mennessä Facebookissa Lehtimäki -ryhmässä olevan keskusteluketjun kautta. Bongauskohteista tulostetaan bongauskortit ja kohdekartta Google Maps palvelun avulla.

Jälki-ilmoitettuja kohteita ei huomioida.

Kohdekartta ja tulostettava bongauskortti julkaistaan 1.12. kello 9 Lehtimäki-sivulla. Virallinen peliaika on 1.-24.12.. Osallistuvat kohteet voivat olla asemissaan jo aiemmin ja myös pidempään kuin sovittuun ajankohtaan asti.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät