InKauneus laajentaa Ideaparkiin

Mainos[adrotate banner="3"]

Lappajärveläinen kauneusalan yrittäjä Inka Herrala on laajentanut InKauneus-yrityksensä toimintaa Seinäjoelle. Ideaparkissa sijaitsevan liiketilan avajaisia vietetään torstaina 1.4. erilaisten tarjousten kera.

SKY-kosmetologi Inka Herrala kertoo miettineensä yritystoiminnan laajentamista Seinäjoelle jo Ideaparkin avaamisesta lähtien.

MAINOS

Seinäjoen Joupissa sijaitsevasta kauppakeskuksesta on toistaiseksi puuttunut kauneushoitola. InKauneudella on käytettävissään 65 neliömetrin toimitila, jossa kaksi on hoitohuonetta ja pieni myymälätila, jonka valikoimiin kuuluu luonnonmukaisia ja pääosin kotimaisia tuotteita.

– Sain itse suunnitella tilat. Toteutuksesta vastasi Ideaparkin rakennustiimi.

Ideaparkissa InKauneus tarjoaa asiakkailleen kasvohoitoja, sokerointeja, ripsiä, kynsiä sekä korvien rei’ityksiä. Uutuutena on jalkoihin tehtävät Lymfaboots-hoidot, jotka perustuvat painehierontaan ja parantavat jalkojen neste- ja verenkiertoa.

Rohkeutta riittää

Inka Herrala kertoo, että häneltä puuttui aiemmin mahdollisuus tai rohkeus Seinäjoelle lähtemiseen. Uutta kohti mennään kosmetologiksi pian valmistuvan oppisopimusopiskelija Maarit Kaikkosen kanssa.

– Nyt kun oppisopimusopiskelijana työskentelevä Maarit valmistuu Vaasan ammatillisesta oppilaitoksesta kosmetologiksi ja on osoittautunut todella hyväksi työntekijäksi, tuli laajennuksen paikka.

– Kesällä Lappajärvellä on töitä kahdelle niin paljon kuin ehtii tehdä, mutta talvella olisi ehkä pärjätty yhdenkin naisen voimin. Ideaparkissa on useampi parturi-kampaamo, mutta ei vielä yhtään kauneushoitolaa, joten uskon, että työt lähtevät siellä hyvin käyntiin.

Viime syksynä Herrala suunnitteli yrityksensä laajentamista Alajärvelle. Hän tuli lopulta siihen tulokseen, että Alajärvi on hieman liian lähellä, jotta yrittäjän kannattaisi maksaa kiinteitä kuluja kahdesta tilasta tilanteessa, jossa asiakkaat kulkevat Alajärveltä Lappajärvelle.

Viime syksynä InKauneus siirtyi uusiin tiloihin Lappajärven vanhalle osuuskaupalle, jossa on käytössä valoisat ja aiempaa isommat tilat.

– Kyllä nämä muutot ja laajennukset tekevät aina hyvää asiakasvirralle, uskoo Inka Herrala.

Inka Herrala kertoo kulkevansa Maarit Kaikkosen kanssa vuorotellen Seinäjoelle. Hän kertoo myös etsivänsä Ideaparkiin omaa työntekijää.

Virpi Poikelin

MAINOS
Edellinen artikkeliEtsivää nuorisotyötä nuorten ehdoilla
Seuraava artikkeliUutta tempausta ei tarvinnut odottaa pitkään – Mount Pyhävuoren seinämään kolmen kuntajohtajan kasvot!