14 C
Alajärvi
lauantai 30.9.2023
spot_img
MAINOS

Evijärveltä uusi tasokas ulkokalustebrändi

ELOKUU lounge-tuoli sijoittui finalistien joukkoon Suomalainen huonekalu -suunnittelukilpailussa vuonna 2020.

Uusi suomalainen ulkokalustebrändi HAVUE Collection on syntynyt Evijärvellä kolmen veljeksen tahdosta valmistaa korkealaatuisia ulkokalusteita, joissa yhdistyvät nykyaikainen muotoilu ja parhaat materiaalit.

Veljekset Jyrki, Jani ja Janne Järvinen ovat toisen polven perheyrittäjiä Järvi Z Oy:ssä. Järvi Z Oy on 30-vuotias puutuotteita valmistava perheyritys, joka sijaitsee Evijärvellä, Etelä-Pohjanmaalla.

HAVUE Collection -tuotteiden suunnittelua ja toteutusta ohjaava voima on pyrkimys korkeaan laatuun ja pitkään käyttöikään. Tuotteet valmistetaan Suomessa, pääosin omalla tehtaalla Evijärvellä.

MAINOS

Ulkokalusteissa käytetään huolella valittuja materiaaleja, kuten Suomessa kasvanutta metsämäntyä ja ekologista Accoya-käsiteltyä havupuuta.

Yritys on nyt esitellyt ensimmäisen HAVUE Collection -malliston, jonka on suunnitellut muotoilija Rami Santala: ELOKUU Ulkotilan lounge-tuotesarjan. Kyseessä on kokoelma nykyaikaisia ulkokalusteita, jotka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Ne sopivat kaikkiin ulkotiloihin, joissa ei haluta tinkiä laadusta tai estetiikasta.

ELOKUU lounge-tuoli sijoittui finalistien joukkoon Puuteollisuusyrittäjät ry:n ja Ornamo ry:n järjestämässä Suomalainen huonekalu -suunnittelukilpailussa vuonna 2020.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät