70-vuotias Alajärven VPK juhli

Mainos[adrotate banner="3"]
Juhlayleisön toivotti tervetulleeksi VPK:n puheenjohtaja Miko Mäkelä. Kuva: Tommi Joensuu.

Alajärven Vapaapalokunta täytti 70 vuotta jo aikaisemmin, mutta asian juhlinta päätettiin yhdistää uuden paloaseman valmistumiseen. Näiden kahden merkittävän asian ääreen VPK:nn miehistö sekä naisosasto kokoontuivatkin viimein lauantaina.

Juhlaan toivotti osallistujat tervetulleeksi VPK:n puheenjohtaja Miko Mäkelä, toimien samalla tilaisuuden juontajana.

MAINOS

Pelastusjohtaja Harri Setälä piti juhlapuheen kiittäen VPK:ta hyvästä yhteistyöstä ja toivoen sen jatkuvan tulevaisuuden haasteista huolimatta. VPK:n kunniapalopäällikkö Juhani Salo kertoi historiasta tärkeitä tapahtumia.

Tilaisuudessa annettiin tunnustuksia VPK:ssa toimineille. Ensimmäisen luokan ansioristin sai vastaanottaa Seppo Korpela. Ansioristin saivat Jarkko Aho, Mikko Hemminki, Turo Kalliomaa, Miko Mäkelä, Jorma Panula, Reijo Peltomäki ja Juha Turja.

Ensimmäisen luokan ansiomitalit saivat Tarmo Etula, Kari Harju, Tommi Joensuu, Tuomas Kujala, Martti Luoma, Jarmo Nurmela, Tuomas Saarela ja Olli-Pekka Turja.

Ansiomitalein huomioitiin Tuomas Antila, Jaakko Björkbacka, Jussi Honkaniemi, Kaapo Kangastupa, Toni Oksa, Veijo Peltomäki, Petri Rantakangas, Matti Saarela, Eemil Turja ja Esa Vähäkangas.

Arvokas ja lämminhenkinen tilaisuus päätettiin Jarkko Yli-Sikkilän johdolla Maamme lauluun.

VPK:n kunniapalopäällikkö Juhani Salo (oik.) luovutti palolaitokselle vanhan valokuvan Alajärven keskustasta, mihin on merkittynä vanha paloasema. Lahjoituksen vastaanotti Alajärven paloaseman asemavastaava, palomestari Turo Kalliomaa. Kuva: Tommi Joensuu.
MAINOS
Edellinen artikkeliKehitysvammaisten ateriamaksut hiersivät loppuun saakka Alajärven työnsä päättänyttä valtuustoa
Seuraava artikkeliMyös Kuusiokunnissa rokotetaan jo kaikkia yli 16-vuotiaita