-8.9 C
Alajärvi
maanantai 05.12.2022
spot_img

Alajärvellä järjestetään kaksi rokotusiltaa

Järvi-Pohjanmaan terveyskeskuksessa Alajärvellä järjestetään rokotusillat keskiviikkona 4.8. ja tiistaina 10.8. 16–18. Molemmille päiville ajanvaraus on avattu hyvis.fi -palveluun.

Keskiviikkona 4.8. kello 16–18 voi koronarokotukseen tulla myös ilman ajanvarausta! Mukaan tarvitaan henkilöllisyystodistus. Rokotteet jaetaan asiakkaiden saapumisjärjestyksessä. Rokotevalmisteena käytetään Pfizer-Biontechin Comirnaty-rokotetta.

Vs. peruspalvelujohtaja Jaakko Anttila kertoo, että rokotusiltojen tarkoituksena on madaltaa kynnystä koronarokotteen ottamiseen. Anttila huomioi, että osalla kuntalaisista ei ole mahdollista päästä virka-aikana rokotettavaksi. Ilman ajanvarausta toteutettavan rokotusillan aikana voi myös 16–18-vuotias nuori voi saada rokotteen ilman ajanvarausta.
– 16–18-vuotiailla ei välttämättä ole verkkopankkitunnuksia, jotta ajan voisi varata Hyviksestä. 16–18-vuotiaan vanhempi ei pysty varaamaan sähköisesti aikaa nuoren puolesta, vaikka hänellä olisi nuoren lupa siihen.

Rokotusillat järjestetään Alajärven terveyskeskuksessa työterveyshuollon tiloissa. Rokotuspaikkaan on opastus terveyskeskuksen ulkopuolella.

sinua saattaisi kiinnostaa

- Ilmoitus -
- Ilmoitus -

Viimeisimmät