-14.7 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Alajärvellä järjestetään kaksi rokotusiltaa

Järvi-Pohjanmaan terveyskeskuksessa Alajärvellä järjestetään rokotusillat keskiviikkona 4.8. ja tiistaina 10.8. 16–18. Molemmille päiville ajanvaraus on avattu hyvis.fi -palveluun.

Keskiviikkona 4.8. kello 16–18 voi koronarokotukseen tulla myös ilman ajanvarausta! Mukaan tarvitaan henkilöllisyystodistus. Rokotteet jaetaan asiakkaiden saapumisjärjestyksessä. Rokotevalmisteena käytetään Pfizer-Biontechin Comirnaty-rokotetta.

Vs. peruspalvelujohtaja Jaakko Anttila kertoo, että rokotusiltojen tarkoituksena on madaltaa kynnystä koronarokotteen ottamiseen. Anttila huomioi, että osalla kuntalaisista ei ole mahdollista päästä virka-aikana rokotettavaksi. Ilman ajanvarausta toteutettavan rokotusillan aikana voi myös 16–18-vuotias nuori voi saada rokotteen ilman ajanvarausta.
– 16–18-vuotiailla ei välttämättä ole verkkopankkitunnuksia, jotta ajan voisi varata Hyviksestä. 16–18-vuotiaan vanhempi ei pysty varaamaan sähköisesti aikaa nuoren puolesta, vaikka hänellä olisi nuoren lupa siihen.

MAINOS

Rokotusillat järjestetään Alajärven terveyskeskuksessa työterveyshuollon tiloissa. Rokotuspaikkaan on opastus terveyskeskuksen ulkopuolella.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät