Alajärvellä järjestetään kaksi rokotusiltaa

Mainos[adrotate banner="3"]

Järvi-Pohjanmaan terveyskeskuksessa Alajärvellä järjestetään rokotusillat keskiviikkona 4.8. ja tiistaina 10.8. 16–18. Molemmille päiville ajanvaraus on avattu hyvis.fi -palveluun.

Keskiviikkona 4.8. kello 16–18 voi koronarokotukseen tulla myös ilman ajanvarausta! Mukaan tarvitaan henkilöllisyystodistus. Rokotteet jaetaan asiakkaiden saapumisjärjestyksessä. Rokotevalmisteena käytetään Pfizer-Biontechin Comirnaty-rokotetta.

MAINOS

Vs. peruspalvelujohtaja Jaakko Anttila kertoo, että rokotusiltojen tarkoituksena on madaltaa kynnystä koronarokotteen ottamiseen. Anttila huomioi, että osalla kuntalaisista ei ole mahdollista päästä virka-aikana rokotettavaksi. Ilman ajanvarausta toteutettavan rokotusillan aikana voi myös 16–18-vuotias nuori voi saada rokotteen ilman ajanvarausta.
– 16–18-vuotiailla ei välttämättä ole verkkopankkitunnuksia, jotta ajan voisi varata Hyviksestä. 16–18-vuotiaan vanhempi ei pysty varaamaan sähköisesti aikaa nuoren puolesta, vaikka hänellä olisi nuoren lupa siihen.

Rokotusillat järjestetään Alajärven terveyskeskuksessa työterveyshuollon tiloissa. Rokotuspaikkaan on opastus terveyskeskuksen ulkopuolella.

MAINOS
Edellinen artikkeliKäytettävissä olevat rokotteet suojaavat koronan vakavilta muodoilta
Seuraava artikkeliLentisnaiset hakoja pajatson ääressä