1 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

Heikkala ja Lassila jatkavat Vedossa

Vimpelin Veto on tehnyt jatkosopimukset miesten Superpesis-joukkueeseen kuuluvien Aleksi Lassilan ja Juho Heikkalan kanssa. Molempien sopimus on yksivuotinen eli heidät nähdään Vedon väreissä myös kaudella 2022.

Viime kaudella paikkansa Vedon pelaavassa kokoonpanossa paaluttanut Heikkala on Veteli Pesiksen kasvatti. Hän on pelannut Superpesiksessä 38 ottelua ja ihastuttanut yleisöä ennakkoluulottomalla asenteellaan sekä mailan varressa että räpylässä. Kuluvalla kaudella 19-vuotias nuorukainen on lyönyt viisi kunnaria ja yhdeksän tavallista ja tuonut 16 juoksua. Kasvattajaseuransa edustusasussa hän on pelannut tällä kaudella 13 poikien Superpesis-ottelua. Heikkala valittiin torstaina Miesten kuukauden joukkueeseen, jonka takana ovat miesten Superpesis-pelaajat. Muista vetolaisista joukkueeseen nimettiin Matias Rinta-aho ja Veli-Pekka Yli-Hirvelä.

MAINOS

Myös Aleksi Lassila debytoi viime kaudella miesten Superpesiksessä. Kuluvalla kaudella hän on pelannut kuusi miesten Superpesis-ottelua, lyönyt kunnarin ja kaksi tavallista ja tuonut seitsemän juoksua. Lyödyt juoksut Aleksi iski Kankaanpään Mailaa vastaan pelatussa kotiottelussa. Siepparina ja ykkösvahtina viihtyvä vasurilyöjä on pelannut tällä kaudella Vedon farmijoukkueessa eli Vähänkyrön Viestissä neljä peliä. Juhon tavoin myös Aleksi edustaa Veteli Pesistä poikien Superpesiksessä.

Sekä Lassila että Heikkala on valittu poikien Itä–Länsi-otteluun, joka pelataan tänään perjantaina Porissa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät