0.7 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Lappajärvellä yksi uusi koronatartunta

Järvi-Pohjanmaan alueella Lappajärvellä on todettu yksi uusi koronatartunta. Tartunta on peräisin ulkomailta.

Järvi-Pohjanmaan alueella on todettu yhteensä 153 positiivista koronapotilasta koko epidemian aikana. Yhteensä yhdeksän henkilöä on alueellamme asetettu eristykseen tai karanteeniin.

MAINOS

Etelä-Pohjanmaalla koronatilanne on nyt heikoin, mitä se on ollut missään aikaisemmassa koronaepidemian vaiheessa.

Testimäärät alueella ovat valtavat ja sen lisäksi testilaitteistossa on ollut ongelmia, mistä johtuen Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin koronatestien analysoinnissa on ruuhkaa.

Koronatestitulosten saamisessa voi kestää 2-3 vuorokautta. Tästä huolimatta flunssan oireisena on tärkeä hakeutua koronatestiin!

Järvi-Pohjanmaalla koronarokotukseen voi hakeutua ilman ajanvarausta kaikissa alueen toimipisteissä 30.8.-30.9. välisenä aikana seuraavasti:

Alajärven terveyskeskus tiistaisin ja torstaisin klo 15-19 työterveyshuollon tilat

Lappajärven terveysasema tiistaisin ja torstaisin klo 14-16
Lehtimäen terveysasema keskiviikkoisin klo 14-16

Vimpelin terveysasema tiistaisin ja torstaisin klo 15-17

Rokotuksiin voi hakeutua itselle sopivimpaan ajankohtaan kaikissa rokotuspisteissä asuinkunnasta riippumatta. Yllä mainittuina aikoina on mahdollista ottaa tehosterokote, jos ensimmäisen annoksen saamisesta on kulunut 8 viikkoa.

Sinun ei tarvitse erikseen peruuttaa varattua tehosterokoteaikaa, jos haet toisen rokoteannoksen jo aikaisemmin. Walk-in-tilaisuuksien lisäksi voit varata ajan koronarokotukseen www.hyvis.fi -palvelusta tai koronarokotuksien ajanvarausnumerosta 06 2412 7800.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät