Jere Peltomäki on Alajärven Ankkureiden tuorein kiinnitys Ykköspesis-kautta 2022 silmällä pitäen. Kuva: Jani Vuorela

Peltomäki jatkaa Ankkureissa

Miesten Ykköspesiksessä pelaava Alajärven Ankkuritpesis kiinnitti jälleen tärkeän palasen joukkueeseen, kun nuori Jere Peltomäki jatkaa sinikeltaisissa. Jatkosopimus on mallia 1+1-vuotta.

Peltomäki pelasi päättyneellä kaudella 13 ottelua Ankkureiden Ykköspesis-miehistössä. Sisäpelissä kovalyöntinen Jere on erittäin monipuolinen mailanvarressa ja juoksukin kulkee hyvin. Ulkopelissä 17-vuotiaalle nuorukaiselle tutuin paikka on linjapelaajana.
– Hienoa päästä jatkamaan sinikeltaista matkaa kohti pesiksen kärkeä! Rikkonaisen vuoden jälkeen omat tavoitteet on lähteä kehittymään jokaisella sektorilla ja vakiinnuttamaan pelipaikka joukkueessa sekä samalla tietysti yhdessä jätkien kanssa kehittymään joukkueena.