0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Peltomäki jatkaa Ankkureissa

Miesten Ykköspesiksessä pelaava Alajärven Ankkuritpesis kiinnitti jälleen tärkeän palasen joukkueeseen, kun nuori Jere Peltomäki jatkaa sinikeltaisissa. Jatkosopimus on mallia 1+1-vuotta.

Peltomäki pelasi päättyneellä kaudella 13 ottelua Ankkureiden Ykköspesis-miehistössä. Sisäpelissä kovalyöntinen Jere on erittäin monipuolinen mailanvarressa ja juoksukin kulkee hyvin. Ulkopelissä 17-vuotiaalle nuorukaiselle tutuin paikka on linjapelaajana.
– Hienoa päästä jatkamaan sinikeltaista matkaa kohti pesiksen kärkeä! Rikkonaisen vuoden jälkeen omat tavoitteet on lähteä kehittymään jokaisella sektorilla ja vakiinnuttamaan pelipaikka joukkueessa sekä samalla tietysti yhdessä jätkien kanssa kehittymään joukkueena.

MAINOS

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät