25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Teemu Kinnunen Vedon lukkariksi

Vimpelin Veto on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen Siilinjärven Pesiksen kasvatteihin kuuluvan Teemu Kinnusen kanssa. 29-vuotias Kinnunen korvaa lukkarina Manse PP:n riveihin siirtyvän Perttu Ruuskan. Kinnusen kasvattajaseura on Siilinjärven Pesis, joka luopuu maanantaina julkaistun tiedon mukaan Superpesis-paikastaan ja pelaa tulevalla kaudella suomensarjaa.

Teemu Kinnunen on pelannut miesten Superpesiksen runkosarjassa 77 ottelua, alemmissa pudotuspeleissä 14 kertaa ja karsintasarjassa 18 ottelua. Viime kaudella hän löi 26 pelaamassaan runkosarjan ottelussa 0+9 juoksua ja toi yhden. Kärkilyöntejä hän nakutti runkosarjassa 28. Superpesiksessä hän debytoi kaudella 2018. Miesten Ykköspesiksen runkosarjassa Kinnunen on pelannut 163 runkosarjan ottelua. SiiPe:n lisäksi Ykköspesis-kokemusta on kertynyt Puijon Pesiksestä ja lainasopimuksella Imatran Pallo-Veikoissa.

MAINOS

Kinnunen kertoo saaneensa Vedolta ensimmäisen yhteydenoton siinä vaiheessa, kun Perttu Ruuskan siirto Manseen alkoi selvitä. Kinnunen kuvailee itseään taktiseksi, paljon peliä ajattelevaksi ja lukevaksi juonikkaaksi lukkariksi. Vaihtaja-kotiuttaja on aikaisemmin tehnyt tuttavuutta muutaman joukkuekaverinsa entuudestaan.
– Heikkalan Ollin kanssa on treenattu parina talvena Jyväskylässä. Severi Lassilan tunnen myös. Kanalan Mikon ja Rinta-ahon Matiaksen kanssa ollaan suunnilleen samaa ikäluokkaa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät