-0.1 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Kahdeksan jatkotartuntaa Järvi-Pohjanmaan perusturvan kotihoidon tartuntaketjussa

Järvi-Pohjanmaan perusturvan kotihoitoon liittyneessä tartuntaketjussa on todettu nyt yhteensä kahdeksan jatkotartuntaa, jotka on todettu joko altistunteilta työntekijöiltä tai kotihoidon asiakkailta.

Kaikki altistuneet henkilöt on testattu eikä tartuntaluvun odoteta tässä ketjussa kasvavan ainakaan merkittävällä määrällä.

MAINOS

Koronavirukselle on voinut altistua seuraavissa paikoissa:

La 20.11. klo 16-17.30 Alajärven uimahalli

La 20.11. klo 18-18.30 Hesburger/ABC Alajärvi

Yllä mainittuina ajankohtina asioimassa olleita pyydetään tarkkailemaan mahdollisia oireita ja tarvittaessa hakeutumaan koronatestiin, ajanvaraus Alajärven flunssapoliklinikalle puhelinnumerosta 06 2412 7700.

Kaikista tärkeintä olisi nyt saada alueen rokotuskattavuus mahdollisimman korkeaksi. Koronarokotukseen voi tänään torstaina 25.11. hakeutua joko Alajärven monitoimihalliin tai Vimpelin terveysasemalle kello 15 asti ilman ajanvarausta.

Sen lisäksi Alajärven terveyskeskuksessa jaetaan kahtena seuraavana lauantaina 27.11. ja 4.12. kello 8-16 myös koronarokotuksia influenssarokotuksien yhteydessä!

Tarkista kaikki alueen koronarokotustilaisuudet täältä: https://alajarvi.fi/ajankohtaista/korona-ja-influenssarokotukset-jarvi-pohjanmaan-alueella/

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät