0.8 C
Alajärvi
maanantai 26.2.2024
MAINOS

Alajärvi pukeutui joulunaikaan ja -valoihin!

Kaunis valolabyrintti keräsi kävijöitä.

Alajärven Yrittäjien ja kaupungin yhteinen joulunavaus järjestettiin eilisiltana Black Friday -tunnelmissa.

Joulunavausohjelmaa Palotorilla juontanut nuoriso-ohjaaja Tuomas Lahdenperä totesi, että joulunavaus oli yhteistyön tulos. Yhteistyö onkin avain siihen, että saadaan järjestettyä isoja asioita!

MAINOS

Joulupukin haastatteluunsa kaapannut Lahdenperä kertoi myös illan ohjelmasta, jossa oli mahdollisuus osallistua UV-hohtavan yhteisötaideteoksen tekemiseen, kokeilla hienoa valolabyrinttia ja askarrella Joulupostia ikäihmisille Paapossa!

Avauspuheen jouluun piti Vesa Alanko-Luopa JPYP:stä, minkä jälkeen sytytettiin jouluvalot kaupunkiin!

Alanko-Luopa totesi vuoden olleen jälleen haasteellinen mm. koronan vuoksi, mutta toisaalta työllisyys on erittäin hyvällä mallilla. Monien haasteiden vuoksi on edelleen hyvin tärkeää pyrkiä käyttämään paikallisia palveluja.

– Joulun aikaan jokainen aikuinen suomalainen käyttää noin 500 euroa jouluun, sen lahjoihin ja muihin ostoksiin. Toivottavasti merkittävä osa tuosta summasta jäisi tänäkin jouluna Alajärvelle.

Alanko-Luopa muistutti kaupan alan merkityksestä työllistäjänä ja palvelujen pysymistä elinvoimaisena voidaan turvata nimenomaan omalla ostoskäyttäytymisellämme.

Paavolan koulun ekaluokkalaisten kynttiläkulkue ihastutti joulunavausyleisöä avauspuheen jälkeen. Sitten olikin vuorossa odotettu huikea Moving Decos-valotanssishow!

Avajaiset huipentuivat ilotulitukseen.

Tapahtumaa olivat tukemassa yrittäjien lisäksi JPYP, Alajärven Osuuspankki ja Oma Säästöpankin Alajärven konttori.

Tuula Jokiaho

Paavolan koulun pikkutontut valmistautumassa avajaisohjelmaansa!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät