#YrityspalvelutEP -aamukaffien sarja käynnistyy

Mainos[adrotate banner="3"]

Yrityksille suunnatut tiiviit tietoiskut eri aiheista liittyen yritysten kasvuun, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen niin rahoitusten, palveluiden kuin työvoiman saatavuuden edistämisenkin näkökulmasta käynnistyvät joulukuussa.

Ensimmäisessä virtuaalisessa rahoituskaffi-tilaisuudessa keskiviikkona 15.12. kuullaan Business Finlandilla haussa olevasta RRF-rahoituksesta (Recovery and Relielience Facility) ja sen mahdollisuuksista. RRF-rahoituksen tarkoituksena on elvyttää Euroopan taloutta, ja hauissa painotetaan kestävän kehityksen näkökulmaa, joten on tärkeää, että vastuullisuus on huomioitu hankkeessa.

MAINOS

Virtuaalisia aamukaffi-tilaisuuksia on tarkoitus jatkaa säännöllisesti joulutauon jälkeen. Joka toisena keskiviikkoaamuna järjestettävissä tilaisuuksissa nostetaan ajankohtaisia teemoja niin yrityspalvelukeskuksen toimijoilta (ELY-keskus, TE-palvelut, Business Finland) kuin muiltakin yrityspalvelutoimijoilta.

Keväälle 2022 on tulossa esimerkiksi Finnveran, eteläpohjalaisten Leadereiden ja Sedun teemoja. Voit myös jättää vinkin aiheesta (link.webropolsurveys.com), joka kiinnostaisi sinua.

– Tällaisten tiiviiden infojen ja keskustelumahdollisuuksien tarve on noussut yrityksistä ja yhteistyökumppaneilta. Yrityspalveluissa ja -rahoituksissa tapahtuu tällä hetkellä ja tulevina vuosina valtavasti, ja tämä yksi tapa pitää yrityksiä ja yhteistyökumppaneita ajantasalla, avaa Johanna Olsson Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen yrityspalvelukeskuksesta tapahtumasarjan järjestämistä.

Tilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia kaikille kiinnostuneille. Aamukaffitilaisuuksien tallenteet tulevat löytymään YrityspalvelutEP -teemasivulta, josta tulee myös löytymään jatkossa ajantasainen tulevien yritystilaisuuksien tapahtumakalenteri.

Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen, Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston, Business Finlandin, Finnveran, Uusyrityskeskus Neuvoa-Antavan, eteläpohjalaisten Leadereiden, Sedun, Etelä-Pohjanmaan Kauppakamarin, Into Seinäjoen, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien, Kauhavan Kehityskeskuksen, Etelä-Pohjanmaan Liiton ja muiden alueen yrityspalvelutoimijoiden kanssa.

MAINOS
Edellinen artikkeliIkääntyneille liikettä Alajärvellä
Seuraava artikkeliParikymppiset veljekset tarttuvat työhön Vuorenmaan rinnehiihtokeskuksessa