-6.5 C
Alajärvi
lauantai 02.12.2023
MAINOS
MAINOS

Soinin kunnan kulttuuripalkinto Evelle ja Ossille

Soinin kunnan ja sivistyslautakunnan muistamiset vuoden 2021 menestyksistä on jaettu saajilleen.
Kulttuuripalkinnon 2021 sai Eve ja Ossi -duo. Eve & Ossi on eteläpohjalaislähtöinen pariskunta, joka sittemmin on palannut juurilleen. Eve & Ossi -duo tunnetaan harvinaisen kauniisti yhteen soivista äänistään.

Eve & Ossi keikkailevat hyvin aktiivisesti erilaisissa tilaisuuksissa ympäri Suomea ja pitävät myös Soinia esillä. Korona-aika on tuonut haasteensa kulttuurialalle, ja duo on pitänyt ohjelmaa sekä konsertteja netissä korona-aikana.

MAINOS

Sanni Jussila palkittiin vuoden valmentajana/ohjaajana 2021. Sanni on aktiivinen toimija ja on toiminut Soinin Sisun nuorten yleisurheilijoiden junnuvalmentajana sekä yleisurheilukoulun ohjaajana ja ohjaajien vetäjänä.

Vuoden urheilija 2021 on Nella Korpela, perusteenaan pitkäjännitteisyys ja tavoitteellinen harrastaminen sekä naisjääkiekkoilussa hyvät saavutukset.

Ryhtityttö 2021 on Emmi Mäkipelto. Hän on aktiivinen nuori ja monessa mukana ja on toiminut muun muassa yleisurheilukoulun ohjaajana, 4H-kerhojen ohjaajana ja yrittäjänä. Hän harrastaa liikuntaa ja hoitaa koulutyön mallikkaasti.

Ryhtipoika 2021 on Chaska Katajamäki, hyväkäytöksinen nuori mies, joka on aktiivisesti Soinin Palloseuran toiminnassa mukana. Kesällä 2021 Chaska on vetänyt pienten lasten pallokoulua sekä toiminut tuomarina lasten ja nuorten jalkapallo-otteluissa.

Lisäksi Chaska toimii vetäjänä kahdessa alakouluikäisten sählykerhossa. Aktiivisen seuratoiminnan lisäksi Chaska hoitaa koulutyön esimerkillisesti ja harrastaa liikuntaa monipuolisesti.

Vuoden nuori toimija 2021 on Kerttu Leppänen, joka on toiminut 4h-kerhojen ohjaajana useampana kerhokautena. Kerttu on nuori, joka on ennakkoluulottomasti osallistunut Kuusiokuntien alueella nuorille järjestettyyn kansainväliseen toimintaan.

Hän on ilahduttanut taiteellaan monia soinilaisia ja lähialueen ihmisiä mm. pitämällä oman taidenäyttelyn Soinin kirjastossa menneenä syksynä. Ennen kaikkea Kerttu on nuori, joka on rohkeasti uskaltanut pitää kiinni omasta intohimostaan.

Kunnon kuntalainen 2021 on Maria Leppälä. Maria on aktiivinen yhdistystoimija, joka toiminut usean vuoden ajan sihteerinä sekä Soinin Palloseurassa että Laasalan Kyläseurassa. SoPSin kautta hän on mahdollistamassa yli sadan nuoren liikuntaharrastuksen kunnassa.

Maria on aktiivinen talkoisiin osallistuja ja talkooporukan kerääjä. Sihteerinä hän hoitaa tehtävänsä täsmällisesti ja ajallaan sekä uskaltaa myös vaatia muilta tekijöiltä toimintaa ja aktiivisuutta.

Soinin Sisun yleisurheilujaoston palkittavat olivat Jelena Jaakkola, Jennika Ojala, Joanna Ojala, Pihla Peura, Lilja Viirumäki, Peeti Peura, Sebastian Puumala, Niilo Keskitalo, Veijo-Pekka Aho, Enso Silvonen, Martta Hautamäki, Jatta Ojala, Lempi Saarenpää, Josefiina Virkamäki, Senni Mäkipelto sekä Nuppu Saarenpää.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät