Maaseutunuorten joulutulet syttyvät Alajärvellä ja Perhossa

116
Mainos[adrotate banner="3"]

Joulutulet ovat kiitos kuluttajille siitä, että niin arkena kuin juhlanakin ruokapöydässä on kotimaista. Tulet syttyvät teiden varsille eri puolille Suomea keskiviikkona 22.12.

Korona-aikana suomalaisen ruuan ja muiden kotimaisten tuotteiden merkitys on korostunut entisestään, kun maailma on ajautunut odottamattomaan kriisiin.

MAINOS

Maaseutunuoret kiittävät täydestä sydämestään kotimaisista ruokavalinnoista, ja lupaavat omalta osaltaan jatkossakin varmistaa puhtaan, turvallisen ja laadukkaan kotimaisen ruuan saatavuuden. Maaseutunuoret toivottavat joulumatkaajat lämpimästi tervetulleiksi joulunviettoon maaseudulle.

Tämän vuoden erityisenä teemana on maaseutunuorten ruokarauhan julistus, joka kuullaan maaseutunuorten valtakunnallisilla Instagram- ja Facebook-kanavilla keskiviikkona 22.12. kello 12. Kanavat löytyvät tunnisteella @mtk.maaseutunuoret.

Joulutulia voi seurata teiden varsilta tai sosiaalisessa mediassa #joulutulet21.

Alueellamme joulutulet syttyvät Alajärvellä ja Perhossa.

Alajärvellä tulet syttyvät Hoiskossa Hopearuukin risteyksessä 22.12. kello 17-18 ja Perhossa Kokkolantie 104:ssä valtatiellä 13 Sahinkoskentien risteysalueella kello 18.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa