0.8 C
Alajärvi
maanantai 26.2.2024
MAINOS

Keskusta esittää Sari Palmua hyvinvointialueen henkilöstö- ja kehittämislautakunnan johtoon

Keskustan Etelä-Pohjanmaan piiri kokoontui sunnuntaina päättämään esityksistään hyvinvointialueiden luottamustehtäviin.

Keskustan esittää hyvinvointialueen valtuuston 1. varapuheenjohtajaksi Esko Lehtimäkeä (Teuva), sekä hallituksen puheenjohtajaksi Lasse Hautalaa (Kauhajoki). Hallituksen toiseksi varapuheenjohtajaksi esitetään Anneli Jäätteenmäkeä (Lapua).

MAINOS

– Lupasimme vaaleissa huolehtia lähipalveluista. Keskustalle se tarkoittaa koko maakunnasta huolehtimista reunimmaisesta pitäjästä maakuntakeskukseen. Tänään piirikokouksen päätös maakuntamme luottamuspaikoista lähti siitä, että jokainen paikkakunta huomioidaan.

– Se tarkoittaa myös sitä, että keskeisiin luottamustehtäviin valittiin myös pienemmiltäkin paikkakunnilta valittuja henkilöitä. Keskustan kantaa vastuun koko maakunnasta. Se on meidän periaatteemme, ideologiamme ja myös päätöstemme pohja, piirin puheenjohtaja, kansanedustaja Mikko Savola toteaa.

Piirikokous nimesi ehdolle hyvinvointialueen henkilöstö- ja kehittämislautakunnan puheenjohtajaksi Sari Palmun (Alajärvi), talous- ja investointilautakunnan puheenjohtajaksi Jaakko Niemistön (Kauhava), turvallisuuslautakunnan varapuheenjohtajaksi Kati Ojaniemen (Seinäjoki), tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi Olavi Kandolinin (Kurikka) ja yksilöasioiden jaoston varapuheenjohtajaksi Paula Sihdon (Seinäjoki).

Hyvinvointialueen hallitukseen tullaan esittämään Lasse Anttilaa (Alavus), Esko Ahosta (Evijärvi), Paula Sihtoa (Seinäjoki) ja Helena Tuuri-Tammelaa (Isokyrö).

Lisäksi alueeltamme henkilöstö- ja kehittämislautakunnan jäseneksi esitetään Ville Ala-ahoa (Lappajärvi) sekä talous- ja investointilautakuntaan jäseniksi Antti Joensuuta (Alajärvi), Juha-Pekka Keisalaa (Soini) ja Sirpa Salomäkeä (Vimpeli).

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät