2.6 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Oy M-Filter Ab on ostanut loputkin vimpeliläisen PL-Filter Oy:n osakekannasta

Oy M-Filter Ab on ostanut loputkin PL-Filter Oy:n osakekannasta aiemmin omistamansa 54,86 prosentin lisäksi.

PL-Filter Oy tuli osaksi M-Filter konsernia jo vuonna 2018. Konsernin toimitusjohtajana toimii jatkossakin Kai Liesmaa. Toiminta Vimpelissä jatkuu entisellään ja PL-Filterin toimitusjohtajana jatkaa Sari Vasu.

MAINOS

M-Filter Group on yksi johtavia pohjoiseurooppalaisia ilmasuodattimien valmistajia. Tällä yrityskaupalla konserni vahvistaa edelleenkin toimintaansa puhtaan sisäilman ratkaisujen sektorilla.

PL-Filter Oy:n toimitusjohtaja Sari Vasu pitää nyt tapahtunutta yrityskauppaa merkittävänä molempien osapuolten sekä suomalaisen työn kannalta. Järjestelyn myötä tuotteilla on aiempaa suurempi kotimaisuusaste, ja yrityksellä paremmat edellytykset kasvaa jatkossakin.

– Useammasta tehtaasta koostuvana konsernina suuri osa tuotannontekijöistä on omassa hallinnassamme, jolloin pystymme takaamaan luotettavat toimitusajat ja laajan valikoiman, Kai Liesmaa sanoo.

M-Filter Group -konserni koostuu kuudesta yrityksestä: Oy M-Filter Ab, Filterpak Oy, PL-Filter Oy, LMFilters Oy, UAB M-Filter EU ja M-Filter GmbH. Konsernin liikevaihto tänä vuonna tulee olemaan noin 27 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 200 henkilöä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät