0.8 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Etelä-Pohjanmaan liitto tarjoilee Hyvän olon kulttuuriaamukaffit

Etelä-Pohjanmaan liitto tarjoilee virtuaaliset, maksuttomat ja kaikille avoimet Hyvän olon kulttuuriaamukaffit keskiviikkona 23.3. kello 9-10.30.

Teemasta “Armollinen itsensä johtaminen – voimavarojen valjastamista vastoinkäymisiin” on puhumassa työelämän armollisuudesta väitellyt työhyvinvoinnin ja johtamisen kehittäjä Krista Kohtakangas (HTT).

MAINOS

– Elämä ei todellakaan aina mene kuten suunnittelimme. Odottamattomat muutokset ja vastoinkäymiset haastavat hyvinvointiamme ja merkityksen kokemista. Kuitenkin jokaisessa ihmisessä piilee kykyjä vastoinkäymisten käsittelyyn. Olemme kykeneviä selviytymään erilaisista haasteista ja samalla jatkamaan elämäämme tyytyväisinä, vaikka kärsimyksen hetkellä se tuntuu mahdottomalta, Kohtakangas muistuttaa lempeästi.

Armollinen itsensä johtaminen on kuvausta Kohtakankaan väitöstutkimukseensa keräämistään konkurssin tai alasajon kokeneiden yrittäjien keinoista selviytyä.

Puheenvuoro valottaa, mistä armollisuus itseä kohtaan rakentuu ja miten haastavat tilanteet opettavat meille arvokkaita asioita itsestämme, arvoistamme ja selviytymisresursseistamme erilaisissa elämän karikoissa.

Kohtakangas kokee tärkeäksi ihmisten oivalluttamisen heidän itsensä johtamisen kyvyistään. Hän myös rohkaisee ihmisiä välittämään itsestään ja toisistaan. Työssään Lapin yliopistossa hän kehittää hybridityöskentelyn sujuvuutta kunnissa ja yrityksissä.

Hyvän olon kulttuuriaamukaffeilla julkaistaan kulttuurikaffien uusi logo, jonka on suunnitellut ”Vuoden nuori eteläpohjalainen taiteilija 2021” -kilpailun yleisön suosikki Eeva-Marja Saarinen. Tilaisuuteen ilmoittaudutaan Etelä-Pohjanmaan liiton verkkosivujen kautta ja Teams-osallistumislinkki kaffeille lähetetään ilmoittautuneille.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät