InKauneus tarjoaa palveluita vauvasta vaariin

764
Ystävykset Inka Herrala (vas.) ja Sanna Savola ovat tunteneet toisensa jo pitkään. Ystävän kanssa työskentely on molemmille mieluista.
Mainos[adrotate banner="3"]

InKauneus on tarjonnut monipuolisia kauneusalan palveluita Lappajärvellä jo vuodesta 2009.

Vuosi sitten uudet tuulet puhalsivat ja nyt InKauneus löytyy myös Seinäjoen Ideaparkista. Lappajärvenkin liikkeen tiloja on laajennettu. Tehokas ja idearikas yrittäjä Inka Herrala on uudistuksiin tyytyväinen.

MAINOS
InKauneus tarjoaa monipuolisia palveluita sekä Lappajärvellä, että Seinäjoella.

– Nythän myös ystäväni Sanna Savola aloitti meillä kosmetologin koulutuksen oppisopimuksella.  Sanna on tuonut InKauneuden palveluihin lisää tarjontaa jo aikaisempienkin koulutustensa johdosta. Sanna tekee meillä täyteainehoitoja ja sen lisäksi häneltä löytyy vyöhyketerapeutin koulutus, sanoo Inka.

– Kiinnostuin vyöhyketerapiasta 2000 -luvulla. Kärsin itse ajoittain kovasta migreenistä ja sain tuolloin vyöhyketerapiasta apua vaivaan. Se antoi ensimmäisen kipinän lähteä opiskelemaan vyöhyketerapiaa. Neuvolassa työskentely puolestaan on antanut vahvan pohjan vyöhyketerapiatyöskentelyyn juuri vauvojen ja raskaana olevien parissa.

Täyteainehoitoihin kävin Nordic Med Academyn koulutuksen, jossa koulutetaan terveydenhuollon ammattihenkilöitä alalle, kertoo sairaanhoitajan pohjakoulutuksen omaava Sanna.

Pusuhuulista räpsyripsiin ja kaikkea siltä väliltä

Inkauneuden palveluista löytyy esimerkiksi ripsipidennykset, sokeroinnit, perinteisten kasvohoitojen lisäksi Hydrogen -kasvohoidot, jalkahoidot, kynsien kestolakkaukset, ripsien kestotaivutukset, kulmien laminoinnit, korvien rei’itykset sekä täyteainehoidot.

InKauneuden tiloista Lappajärvellä löytyy miellyttävät huoneet niin kasvohoitoihin kuin vyöhyketerapiaan.

– Täyteainehoidolla ei ole pelkästään tarkoitus täyttää tai korostaa omia kasvonpiirteitä, vaan hyaluronihappo myös kosteuttaa sisäisesti. Jos esimerkiksi on kuivat huulet, niin hyaluronihapolla huulista tulee kosteutetummat ja sitä kautta täyteläisemmät. Myös iholle voidaan antaa syväkosteuttavia hyaluronihappo pistoksia.

Hyaluronihappohan on aine, jota keho tuottaa itsessäänkin, joten se on luonnollinen ja turvallinen tapa korostaa kasvonpiirteitä. Enemmänkin voisikin puhua ihon sisäisestä kosteutuksesta kuin siitä, että jotain kohtaa vain täytettäisiin, sanoo Sanna.

Ystävyys alkoi automatkasta

Naiset kertovat, että yhdessä työskentely tuntuu vaivattomalta sekä luonnolliselta. Molemmat asuvat Lappajärvellä ja ystävyys on kulkenut rinnalla jo viisitoista vuotta. Siinä ajassa oppii tuntemaan toisen jo aika hyvin.

– Ollaan tehty yhteisiä lomareissuja ja muutenkin myös vapaa-aikaa tulee vietettyä yhdessä, sanoo Inka.

– Mehän ollaan alun perin tutustuttu miesten kautta. Puolisomme ovat keskenään ystäviä ja ensimmäisen kerran ollaan tavattu niin, että minun mieheni kysyi Inkan mieheltä kyytiä Oulusta Lappajärvelle. Tuolloin opiskelimme siellä.

– Ensikohtaaminen on jäänyt hyvin mieleen. Muistan, kun Inka istui auton etupenkillä ja katsoi jostain kannettavasta dvd -soittimesta ”Tyttö sinä olet tähti” -elokuvaa, nauraa Sanna.

Iloiset ystävykset odottavat tältä vuodelta paljon lämpimiä asiakaskohtaamisia.

– InKauneus haluaa toivottaa kaikki vauvasta vaariin tervetulleiksi! Niin Lappajärvelle kuin Seinäjoellekin, sanovat Inka ja Sanna.

Johanna Korkea-aho

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa