-6.7 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Alajärven kaupungin kesätyöntekijät on valittu

Alajärven kaupungin nuorten kesätyöpaikkoihin oli tänä keväänä 139 hakuehdot täyttänyttä hakijaa, joista paikan sai 53.

Valitut ovat Elgland Sofia, Etula Anniina, Haanpää Aino, Haapa-aho Viljami, Hietamäki Veera, Honkaniemi Tuuli, Honko Siiri, Härkönen Erika Emilia, Isoniemi Maria Katariina, Joensuu Elmeri, Joensuu Aarne, Jokela Saana, Jylhä Jemina/Jepe, Jylhä Alina Josefiina, Kangastupa Roosa, Kivimäki Annika Hannele, Kivimäki Katariina Marjaana, Kivipelto Elias, Koivulampi Miia Susanna, Koskela Aada, Kotilainen Veera, Kujala Ilona, Kyrönlahti Tami, Lahti Milja-Maria, Latvala Julia, Lehtorinne Mari, Mattila Seela, Maunuksela Oona, Metsäranta Aada Elise, Mikkolanaho Ida-Maria Emilia, Paananen Juliaana Tuulia, Peltokangas Hilja Loviisa, Penninkangas Anni, Peura Julia, Piispanen Emmi Amelie, Pitkänen Juhana Eelis, Pitkänen Eerika, Pokela Jasmin, Raivio Helmi Vilhelmiina, Rajala Emma, Rajala Inka, Ranta Melina Eveliina, Rentola Fanni, Rentola Hannes, Rintala Mette, Siikala Niko, Syrjälä Ilona, Takala Roosa, Takala Emma, Turja Jasmine, Vainio Lilja Vieno Aleksandra, Valkonen Vilja ja Yli-Mannila Olavi Julius.

MAINOS

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät