Retkeilykohteet tutuksi Outdooractiven avulla

Outdooractive on maailman johtava luontomatkailusovellus, josta löydät reitit ja käyntikohteet niin tietokoneella kuin älykännykälläkin.
Mainos[adrotate banner="3"]

Outdooractive on maailman johtava luontomatkailusovellus, josta löydät reitit ja käyntikohteet niin tietokoneella kuin älykännykälläkin. Leader Aisapari on lunastanut sovelluksen lisenssin alueensa paikkakuntien vapaaseen käyttöön ja kohteita syötetään kuntien ja reittirakentajien yhteisen tiimin voimin.

Tällä hetkellä sovelluksesta löytyy reilut kolmekymmentä retkeilyreittiä Aisaparin alueelta, eli Alajärveltä, Vimpelistä, Lappajärveltä, Evijärveltä, Kauhavalta ja Lapualta. Tavoitteena on saada alueen kaikki luontokohteet yhteismarkkinointiin sovelluksen kautta.

MAINOS

Kymmenen tempausta lähilaavuilla

Seuraava toimenpide on sovelluksen markkinointi myös alueen omille asukkaille. Yhdessä kuntien ja yhdistysten kanssa järjestetään pääsiäisen jälkeen kymmenen parin tunnin tempausta asutuskeskusten lähellä.

Tempauksissa opastetaan sovelluksen käyttöön ja lisäksi on tarjoilua. 50 ensimmäistä kävijää saa repun ja juomapullon kotiinviemisiksi.

Alueellamme tempauksia on seuraavasti.

Keskiviikko 20.4. klo 17–19 Karhulaavu keskustan kuntorata, Kuntotie 1, Alajärvi. Nokipannukahvit ja muuta tarjoilua. Yhteistyössä Alajärven kaupunki, Jami ja 4H.

Tiistaina 26.4. klo 17–19 Vieresniemen laavu Joensuuntie 41. Vimpeli. Kahvi/mehutarjoilu. Vimpelin kunta.

Keskiviikkona 27.4. klo 17–19 Välijoen laavu Välijoentie 1, Lappajärvi Nautitaan nuotiotulen loimusta. Tarjolla makkaraa, kahvia ja mehua. Välijoen laavulle pääsee Itäkyläntieltä, tie nro 68. Käänny Itäkyläntieltä Välijoentielle, jota jatkamalla n. 900 metriä saavut laavulle. Yhteistyössä Eläkeliitto Lappajärven yhdistys ja Lappajärven kunta.

Maanantai 25.4. klo 17-19 Lehtimäen opiston luontopolku Opistotie 1, Lehtimäki. Ohjelmassa metsärentoutusta, nokipannukahvit ja muuta tarjoilua. Yhteistyössä Alajärven kaupunki, Jami ja 4H.

MAINOS
Edellinen artikkeliTarinoita Taimelasta -kirja pitää sisällään jokaisen koulun oppilaan kynänjäljen!
Seuraava artikkeliKeittiökurssilta kipinää ja yhdessäoloa