0.9 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Uusi hieroja aloittaa FitFactoryssa

Thea Huttula aloittaa FitFactoryssa päätoimisena hierojana maanantaina 6.6. Thea toimii hierojana toiminimellä TheaHoo.

Thea on kolmekymppinen kolmen lapsen äiti Alajärveltä. Thea valmistui Kuortaneelta koulutetuksi hierojaksi keväällä. Palveluvalikoimaan kuuluu klassinen hieronta ja urheiluhieronta sekä erikoistekniikoita, kuten esimerkiksi triggerpistekäsittely, faskiatekniikat, mobilisoivat otteet ja passiiviset venytykset.

MAINOS

Hierojana Thealle on tärkeää keskittyä hoitamaan juuri sitä asiaa, mikä asiakkaalla on ongelmana.

Thealla on ennestään myös Trainer4You:n personal trainer- ja kuntosalivalmentajakoulutus. Thea pitää itseään arkiliikkujana ja on treenannut kuntosalilla noin kymmenen vuotta. Thean harjoittelussa korostuvat terveellisyys ja toimintakyky – ominaisuuksia, joista on varmasti hyötyä myös hierojan työssä.

Thea toivottaa kaikki tervetulleiksi kokeilemaan hierontaa ennakkoluulottomasti. Hän haluaa ottaa asiakkaat vastaan rennolla otteella ja haluaa auttaa asiakkaita löytämään apua juuri niihin vaivoihin tai ongelmiin, joihin asiakas kokee tarvetta.

Thean tavoittaa FitFactoryn ajanvarauksesta tai puhelimitse. Uudet asiakkaat Thea toivottaa tervetulleiksi hyvällä avaustarjouksella!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät