-7.8 C
Alajärvi
lauantai 25.3.2023
spot_img
spot_img

Alajärvi MTB pyöräillään neljännen kerran

Alajärven VPK:n ja Järviseudun Pyöräilyseuran yhteistyössä järjestämä maastopyöräilytapahtuma järjestetään lauantaina 10.9. Lähtölaukaus kajahtaa kilpailukeskuksena toimivalla Alajärven yleisurheilukentällä kello 12.

Tapahtuma kokoaa maastopyöräilyn harrastajia kilpailemaan ja kuntoilemaan laajalti myös maakunnan ulkopuolelta ja aikaisempina vuosina varsinkin reittiä on kehuttu mielenkiintoiseksi. Viime syksynä käyttöönotettu Alajärven MTB-rata Tupasaarenkalliolla antaa mukavan lisämausteen reittiin.

Sarjoja tapahtumasta löytyy niin kilpailijoille, kuntoilijoille kuin junioreillekin. Palkinnot ovat perinteisesti olleet hyvät ja niitä jaetaan kisan nopeimmille sekä arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

Yleisölle parhaat katselupaikat löytyvät MTB-radan maastoista. Koska parkkipaikkoja autoille Tupasaaressa on rajoitetusti, pyydetään katselijoita saapumaan paikalle mielellään pyörällä tai kävellen.

Helpoiten paikan tavoittaa joko valtatie 16 kautta (Lapuantie 146 kohdalta) tai vaihtoehtoisesti Alajärven teollisuusalueen perältä lähtevää polkua pitkin, joka toimii myös kilpailureittinä.

MTB-radalle on tämän kesän aikana rakennettu uusi laavu ja nuotiopaikka, joten kannattaa varata mukaan kisakatsomoon myös nuotiolla paistettavaa evästä.

Tapahtumaan voi ilmoittautua ennakkoon osoitteessa alajarvimtb.fi, josta löytyy myös lisätietoa tapahtumasta.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät