Uuden S-marketin myötä Lehtimäelle saadaan myös ensimmäinen sähköautojen latauspiste

986
Eepee sulkee Lehtimäen S.Marketin kokonaan uuden kaupan rakentamisen ajaksi.
Mainos[adrotate banner="3"]

Uuden S-marketin rakennustyöt ovat käynnistyneet Lehtimäellä polttonestemyyntipaikan purkamisella tulevan rakennuksen alta.

Nyt varsinaiset rakennustyöt ovatkin käynnistymässä vauhdilla, sillä seinien pitäisi olla paikoillaan jo ennen talven tuloa ja kevään kuluessa uutta myymälää päästään kalustamaan.

MAINOS

– Uuden S-market Lehtimäen avajaiset pidetään loppukeväästä, mutta aikataulut täsmentyvät, kun hanke etenee, kertoo Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan kaupallinen johtaja Jari Palo.

Nykyinen S-market palvelee asiakkaita normaalisti, kunnes uusi market on valmis. Rakennusaikana on odotettavissa, että rakentaminen vaikuttaa jossain määrin marketin pihaan ja paikoitukseen.

Hankkeen toteuttaa Ksentos Oy, jonka vuokralaisena Eepee on ollut myös vanhassa kiinteistössä. Uusi kiinteistö sijoittuu samalle tontille vanhan kanssa siten, että vanha kiinteistö on käytössä kunnes uusi avataan.

Uuden marketin pinta-ala on 760 neliötä ja se on Suomen ensimmäinen kokonaan massiivipuurakenteinen marketrakennus

Vanhaa marketrakennusta ei kannattanut lähteä kustannussyistä remontoimaan, mistä syystä päädyttiin kokonaan uuteen. Vanha kiinteistö puretaan, kun toiminta on siirtynyt uuteen.

Uudessa S-marketissa valikoimat tulevat olemaan pääsääntöisesti samantyyppiset kuin nykyisessä. – Jonkin verran lisätilan ja uusien kalusteiden myötä valikoimia pystytään lisäämäänkin, Palo lupailee.

Ensi vaiheessa uudessa marketissa on tarkoitus toimia nykyisen hyvän henkilökunnan kanssa. – Toivottavasti jatkossa väkeä voidaan myynnin kasvun myötä lisätä.

– Uudistaminen totta kai hieman häiritsee asiointia, mutta teemme kaikkemme, jotta asiointi sujuu hyvin. Kannattaa käydä usein seuraamassa projektin edistymistä, Palo kannustaa.

Polttonesteiden myyntiin rakentaminen aiheuttaa katkoksen rakentamisen ajaksi. Polttonestemyynti käynnistyy jälleen rakentamisen jälkeen ja tontille saadaan myös sähköautojen latauspiste ABC-lataus.

Rakennustöiden alle jäävälle kierrätyspisteelle pyritään saamaan tila läheltä risteystä, joten se palvelee myös rakennustöiden aikana normaalisti.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa