Hurjaa vauhtia ja maastopyöräilyn riemua Alajärvi MTB:ssä

André Haga piti vauhtia maastossa ja nappasi Alajärvi MTB:n voiton.
Mainos[adrotate banner="3"]

Neljännen kerran järjestetty Alajärvi MTB-maastopyöräilytapahtuma poljettiin lauantaina.

Tällä kertaa myös sää suosi Alajärven VPK:n ja Järviseudun Pyöräilyseuran järjestämää tapahtumaa ja keli oli mitä parhain maastopyöräilyyn. Reitti oli kuiva ja nopea, mikä näkyi myös tuloksissa.

MAINOS

Tapahtumassa mukana oli yli sata pyöräilijää ympäri Suomea ja tapahtuma sai kiitosta sekä reitistä, että onnistuneista järjestelyistä.

Sarjoja löytyi niin kilpailijoille, kuntoilijoille kuin Junioreillekin. Kilpailumatkat olivat kuntoilijoille 18 ja 35, Junioreille 18 ja kilpasarjoihin osallistuneet ajoivat 35 kilometrin matkan.

Miesten kilpasarjassa nähtiin uskomattoman kovaa tykitystä kärjessä, kun vauhtia piti alusta alkaen Gamlakarleby IF seuraa edustava, pyöräsuunnistuksen Maailmanmestari André Haga. Hän kilpailee aktiivisesti myös maastopyöräilyssä ja miehen palkintokaapista löytyy tästäkin lajista Suomenmestaruusmitaleita.

Naisten kilpasarjassa ykkösenä maaliin saapui moninkertainen maastopyöräilyn Suomenmestari ja tälläkin kaudella voitosta voittoon ajanut Jyväskylän Pyöräilyseuran Sini Alusniemi.

Junioreissa tahdin määräsi Ride Etelä-Pohjanmaan Eeli Laitila.

Myös kuntosarjoissa nähtiin upeita suorituksia ja ennenkaikkea iloisia ilmeitä ja itsensä voittamisen riemua.

Tulokset kokonaisuudessaan alajarvimtb.fi.

MAINOS
Edellinen artikkeliMarja-asemalla ennätysvipinää ensihetkistä alkaen!
Seuraava artikkeliUutta metsävaratietoa yksityismetsistä Alajärven alueelta