3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Kesän 2023 Suviseurojen tunnuslause ja seuramerkki on julkaistu

Vuoden 2023 Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen Suviseurat on suunniteltu
järjestettäväksi Kauhavan lentokentällä 30.6.-3.7. Suviseurojen seuratunnus on julkaistu ja se mukailee Psalmia 119: “ Sinun sanasi on valo minun matkallani”.

Psalmin sanat rohkaisevat uskomaan. Se muistuttaa Jumalan sanan muuttumattomuudesta ja antaa myös voimaa monenlaisiin elämäntilanteisiin.

MAINOS

Suviseurojen seuramerkissä on haluttu kuvata seuratunnuksen mukaisesti valoa ja matkaa.
Seuramerkin maanläheinen valkokeltainen väritys kuvastaa toivon näköalaa. Merkin valoisuus, keveys sekä vesivärimäinen läpikuultava kynän jälki tukee seuratunnuksen sanomaa.

Seuramerkin yläosassa oleva valo on jätetty katsojalle avoimeksi. Katsoja voi itse tulkita näkeekö sen valona pilvimuodostumassa vai vuoristopolkuna, jota aamuaurinko valaisee.

Kauhavan seura-alueen peltomaisema on myös haluttu tuoda esille heinikkona merkin etureunassa. Seuramerkin graafisen ilmeen on toteuttanut graafikko Elisa Kinnunen.

Suviseurat järjestetään vuosittain ja on kaikille avoin seuratapahtuma. Kauhavan Suviseurojen järjestämisestä vastaavat päävastuussa olevan Seinäjoen rauhanyhdistyksen lisäksi Kokkolan seudun, Perhon, Alajärven, Alavuden, Halsuan ja sen ympäristön, Evijärven, Kauhavan ja Lapuan, Lappajärven, Pietarsaaren, Vaasan seudun, Vimpelin sekä Ähtärin ja sen ympäristön rauhanyhdistykset.

Edellisen kerran Suviseurat on järjestetty pohjanmaalla Vaasassa vuonna 2015.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät