25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Jussi-Matti Hilli ehdolle eduskuntaan

Vaasassa kokoontunut Pohjanmaan Vasemmiston piirikokous asetti ensimmäiset ehdokkaat kevään 2023 eduskuntavaaleihin. Ehdolle asetettiin muunmuassa Jussi-Matti Hilli Vimpelistä.

Piirikokouksessa Pohjanmaan Vasemmistolle valittiin myös puheenjohtajat ja piirihallitus. Seinäjokinen Antti Knuuttila jatkaa Pohjanmaan Vasemmiston puheenjohtajana vuonna 2023. Knuuttila on toiminut piirijärjestön puheenjohtajana vuodesta 2020 alkaen.

MAINOS

Varapuheenjohtajiksi valittiin Jorma Katajamäki Vaasasta, Noora Jussila Peräseinäjoelta sekä Roy Pietilä Kokkolasta.

Piirihallituksen varsinaisiksi jäseniksi vuodelle 2023 valittiin Hannu Aho Teuvalta, Päivi Moisio Vaasasta, Anton Meriläinen Kokkolasta, Eino Korpilahti Kurikasta, Markus Ojala Seinäjoelta, Ari Elomaa Jurvasta, Teuvo Herranen Kruunupyystä, Virpi Karhu Kokkolasta sekä Teija Löfholm Pietarsaaresta.

Varajäseniksi valittiin Pekka Pörsti ja Dan Bäckman Vaasasta sekä Lotta Haapala Seinäjoelta.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät