3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Pelkonen ja Ketola mitaleille toistovoimapunnerruksen SM-kisoissa

Porissa kilpailtiin toistovoimapunnerruksen SM-kilpailut. Tapahtuman järjesti Porin Voimailijat-81 ry. Alajärveläiset, Lapuan Ponnistusta edustavat Niku Ketola ja Oliver Pelkonen olivat kisassa mukana. Lajissa punnerretaan tangolla jalat ilmassa mahdollisimman paljon toistoja omalla kehonpainolla.

Oliver voitti Suomen mestaruuden sarjassa M17 100kg, tehden uuden suomen ennätyksen! Tulos oli 21 toistoa, painoa tangossa oli 92.5kg. Upea päätös juniorin ensimmäiselle kisavuodelle.

MAINOS

Niku kilpaili sarjassa M120+. Mitalitavoite täyttyi Nikunkin osalta, kun SM-hopeaa tuli kotiinvietäväksi. Hopea tuli tuloksella 15 toistoa 122.5 kilon painolla.

– Hienosti järjestetty kilpailu, ja se meni omaan tasoon nähden hyvin kummaltakin. Panostus treeneissä on voimapuolella, niin tämä toistojen treenaaminen jää aika olemattomaksi. Onhan se mukavaa jos siitä huolimatta tulee hyviä tuloksia, Niku iloitsee.

Kiitokset vielä molempien tukijoille! Nikun tukijoina toimii OP Alajärvi ja Huoltopiste Esa Linna. Oliverin tukijoita ovat Japo, JS Pinta, Kesport Alajärvi, Taksi Jorma Saarela, OP Alajärvi ja Järviseudun Lasiasennus.

Kyseessä oli Suomen Voimapunnerrus ry:n kilpailu. Suomen Voimapunnerrus ry on dopingtestauksen alainen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät