-0.7 C
Alajärvi
tiistai 19.3.2024

Vedon Korisnaisille voitto ja tappio

Vimpelin Veto palasi voittokantaan Naisten Korisliigassa kaatamalla Kouvottaret tämän kotikentällä perjantai-illan ottelussa koriluvuin 75-96 (20-23, 20-17, 16-25, 19-31).

Kaksi ensimmäistä jaksoa mentiin tasatahtiin ja puoliajalla tilanne oli 40-40. Vimpeli tiivisti puolustustaan kolmannella jaksolla ja onnistui karkaamaan 9 pisteen johtoon 56-65. Kotijoukkueen loppurynnistys ei tuottanut enää tulosta vaan Veto nappasi arvokkaan vierasvoiton.

– Jaksoimme taistella hyvin loppuun saakka ja onnistuimme hyökkäyspäässä laajalla rintamalla, hieno ottelu joukkueelta, tilitti Vedon valmentaja Jukka-Pekka Kujala.

Veto voitti levypallot niukasti 43-42. Lisäksi sinivalkoiset viimeistelivät 18 pistettä nopeilla hyökkäyksillä. Vedon tehokkain oli sentteri Kristina King 31 pisteellä. Kouvottarien Nikki McDonald pussitti 28 pistettä.

Veto: Martin 19/8/5 riistoa, Isoranta 5/5,R.Kujala 9/2 ,A.Kujala 9/3, King 31/8, Anttonen 9/6, Salmi 14/9.

ToPo haki voiton Vimpelistä

Vimpelin Veto isännöi Torpan Poikia Naisten Korisliigan ottelussa Vimpelissä. Kova kamppailu kääntyi viimeisen viiden minuutin aikana Torpalle, joka korjasi voiton 61-73 ( 9-16, 24-18, 14-21, 14-16)

Torppa oli ottelun alussa kuskin paikalla, mutta Veto ajoi vieraiden muutaman pisteen johdon kiinni useamman kerran ottelun aikana. Vedolla oli ajoittain vaikeuksia vahvojen sisäpelaajien Taru Tuukkasen 21/15 ja Ilmar Thomaksen 19/9 kanssa.

Vimpeli taisteli hyvällä intensiteetillä läpi ottelun, mutta loppuhetkillä Veto ei saanut hyökkäyspäässä onnistumisia ja Torppa nappasi voiton.

– Hyvä taistelu joukkueelta, sillä Torppa on yksi sarjan kovimpia ryhmiä. Monissa asioissa menimme eteenpäin, mutta voitto karkasi käsistä loppu minuuteilla, kertoi Vedon valmentaja Jukka-Pekka Kujala.

Vimpelin tehokkain oli Tynice Martin 18 pistettä.

Veto: Martin 18/12, Isoranta 3/2, Rytkönen 2/2, R.Kujala 4/1, A.Kujala 10/2, King 10/5/5 syöttöä, Anttonen 10/6,Salmi 4/10.