Karikon joulukonsertti Lappajärven kirkossa

711
Kulttuuriyhdistys Karikon joulukonsertti pidetään Lappajärven kirkossa . Kuva viime vuoden konsertista, vas. Maija Perälä, Kaisa Perälä ja Antti Purola. Kuva Tuija Ahola.
Mainos[adrotate banner="3"]

Joulutunnelmaa – Karikon joulukonsertti järjestetään lauantaina 17.12. kello 17 alkaen Lappajärven kirkossa. Konsertissa kuullaan tuttuja suomalaisia ja kansainvälisiä joululauluja laulettuna, instrumentaaliversioina ja lausuttuna.

Esiintyjinä ovat Kulttuuriyhdistys Karikon jäsenet Maija Perälä, Kaisa Perälä, Antti Purola ja Tuija Ahola. Soittimina Karikolla on piano, harmonikka ja saksofonit.

MAINOS

Joulutunnelmaa – Karikon joulukonsertti Lappajärven kirkossa vie tuttujen ja tunnelmallisten joululaulujen äärellä kohti joulua.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta vapaaehtoinen kolehti kerätään Lappajärven seurakunnan diakoniatyöhön vähävaraisten auttamiseen. Konsertti järjestetään yhteistyössä Lappajärven seurakunnan kanssa.

Tapahtuma on osa Taide- ja kulttuurikeskus Onnintupa II -hankkeen toimintaa. Hanke on saanut Leader-rahoitusta Aisapari ry:ltä.

Tuija Ahola

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa