0.5 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Murto huoltoasemalla Vimpelissä 

Alkoholiin- ja huumausaineisiin liittyvät väkivaltarikokset työllistivät poliisia viikonloppuna, vaikka määrällisesti tehtäviä oli huomattavasti vähemmän kuin tavallisena viikonloppuna.

Viikonloppuna kirjattiin poikkeuksellisen monta väkivaltarikosta, joista suurin osa tapahtui sekä julkisilla paikoilla että ravintoloissa ja kodeissa. Poliisi otti kiinni yhteensä 24 henkilöä epäiltynä erilaisiin rikoksiin. 

MAINOS

Kahden kiinnioton yhteydessä epäillyt vastustivat poliisin toimia. Seinäjoella mies ei totellut poliisin käskyjä kotihälytyksellä ja kiinniotossa poliisi loukkasi peukalonsa. Miestä epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja oli ennen poliisin saapumista oli mennyt voimalla asuntoon ja rikkonut omaisuutta.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä mies oli pahoinpidellyt kaksi henkilöä ravintolassa Vaasassa. Mies yritti kiinniotossa potkia ja lyödä poliiseja. Poliisit selvisivät vammoitta. Miestä epäillään pahoinpitelyn lisäksi myös virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. 

Poliisi tutkii myös pahoinpitelyitä, jotka tapahtuivat Pietarsaaressa, Kauhavalla ja Kokkolassa. Lisäksi tutkitaan myös muita pahoinpitelyitä kuin yllä mainitut tapaukset, jotka sattuivat Seinäjoella ja Vaasassa.  


Autoilija ajoi ojaan Uudessakaarlepyyssä 

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tuli ilmoitus autoilijasta, joka käyttäytyi epäilyttävästi liikenteessä Uudessakaarlepyyssä. Poliisipartio tavoitti auton, joka lähti ajamaan partiota pakoon.

Matka loppui kuitenkin nopeasti lähellä olevaan ojaan. Kukaan kyydissä olleista ei loukkaantunut. Kuljettajaa epäillään mm. liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. 

Murto huoltoasemalla Vimpelissä 

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä oli tapahtunut murto Vimpelin SEO-huoltoasemalle viereisen motellin tilojen kautta ikkuna rikkomalla. Tekijät saivat haltuunsa lonkeroa, rahaa ja tupakkaa.

Partio suoritti rikospaikalla tutkimuksia, joiden perusteella epäillyt löytyivät hyvin läheltä tekopaikkaa sijaitsevasta talosta. Kolmea miestä epäillään varkaudesta. 


Murto liikekiinteistössä Vaasassa 

Poliisi sai sunnuntaina ilmoituksen Vaasassa Silmukkatiellä sijaitsevaan liikkeeseen kohdistuneesta murrosta. Paikalla selvisi, että liikkeen ikkuna oli rikottu ja ovi auki. Poliisi sai tiedon mahdollisesta rikoksen tekijästä ja partio tavoittikin miehen hetken päästä tapahtumapaikan läheltä.

Mies ei totellut poliisin käskyjä, joten partio käytti poliisikoiraa kiinniottamisessa. Miehen hallusta löydettiin varastettuja työkaluja. Miehen epäillään syyllistyneen varkauden yritykseen ja kätkemisrikokseen. 


Moottorikelkkavarkaus Kokkolassa selvisi 

9.1. varastettiin moottorikelkka Kahvitieltä Kokkolassa. Tapahtumapaikalla olleiden valvontakameratallenteiden perusteella poliisi pääsi varkaiden jäljille.

Viikonloppuna tehtiin kotietsintä Uudessakaarlepyyssä ja sen yhteydessä löydettiin varastettu moottorikelkka. Kaksi henkilöä epäillään moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta. 
 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät