-9.3 C
Alajärvi
lauantai 20.4.2024
MAINOS

Eepeen Kannustajat -ohjelmalla tukea Alajärvelle ja Vimpeliin

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa otti viime vuoden alusta käyttöönsä S-ryhmän Kannustajat -ohjelman alueensa urheiluseurojen tukemiseen. Urheiluseuroilla oli marraskuun 2022 loppuun asti aikaa hakea ohjelmaan. Hakeneita ja valittuja seuroja on kaikkiaan 66 ja ne sijaitsevat eri puolella Eepeen toimialuetta.

– Kannustajien kautta jaettava 100000 euroa on osa tämän vuoden 120-vuotisen historiamme juhlintaa. Haluamme tällä tuella olla mahdollistamassa mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle harrastusmahdollisuuksia, kertoo toimitusjohtaja Henrik Karvonen.

MAINOS

– Kannustajat-mallissa hienoa on se, että asiakasomistajamme pääsevät mukaan päättämään kenelle tukea annetaan. Näinä taloudellisesti tiukkoina aikoina on myös upeaa olla mukana helpottamassa seurojen ja perheiden arkea jakamalla resursseja lasten ja nuorten liikuntaharrastukseen, iloitsee Eepeen asiakkuusjohtaja Tuula Rajala.

Asiakasomistajat voivat nyt liittyä tukemaan Kannustajat-seuroja. Tukijaksi liittyminen tehdään S-käyttäjätilillä valitsemalla oma Kannustajat-seura.

Asiakasomistajalle Kannustaminen on ilmaista eikä vähennä Bonuksien määrää. Tuki seuran junioritoimintaan määräytyy laskemalla kaikkien seuran Kannustajien kalenterivuoden aikana kerryttämät Bonukset yhteen.

Kannustajat-mallilla tuetaan lasten ja nuorten liikunta- ja urheilutoimintaa Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan toimialueella. Tänä vuonna tukeen on varattu 100000 euroa.

Voit ilmoittautua kannustajaksi, jos olet Eepeen asiakasomistajatalouden pääjäsen. Kaikkien samaan talouteen kuuluvien bonusostot kuitenkin huomioidaan seuran tukisumman laskennassa.

Ilmoittautuminen seuran kannattajaksi tapahtuu näin: Kirjaudu S-käyttäjätilille osoitteessa s-käyttäjätili.fi Siirry Asiakasomistajuus-osioon ja Kannustajat-välilehdelle.

Asiakasomistajatalouden pääjäsenenä näet siellä listan kannustettavista seuroista. Valitse listalta seura, jota sinä haluat kannustaa.

Valitut seurat 2023 alueeltamme ovat: Alajärven 4H-yhdistys, Alajärven Ankkurit ry (junioripesäpallo), Järviseudun Pallokerho ry ja Vimpelin Veto ry.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät