7.1 C
Alajärvi
keskiviikko 04.10.2023
spot_img
MAINOS

Sellovirtuoosi ja laulaja Seeli Toivio konsertoi Soinissa

Sellovirtuoosi ja laulaja Seeli Toivio konsertoi Soinin kirkossa 26.1. kello 18. Tunnin mittaisessa konsertissa kuullaan Toivion yli 200-vuotiasta selloa J. S. Bachin, Sibeliuksen, Järnefeltin ja mm. O. Merikannon sävelin.

Toivio myös laulaa muutaman kauniin laulun ja säestää itseään sellollaan; nyt onkin tilaisuus nähdä ja kuulla sellistin yhtäaikaista laulua ja soittoa. Sellohan jo itsessään on kuin ihmisääni.

Seeli Toivio on esiintynyt Soinin kirkossa aiemminkin. Hän on esiintynyt kotimaan lisäksi laajasti myös ulkomailla, mm. New Yorkin Carnegie Hallissa, Lontoon Queen Elizabeth Hallissa ja Wienin Musikvereinissa, Japanissa ja Euroopassa sekä solistina että monipuolisena kamarimuusikkona.

MAINOS

Toivio ylsi viime Toivo Kuula -laulukilpailussa finaaliin ja voitti erikoispalkinnon. Oopperadebyyttinsä hän teki viime kesänä R. Wagnerin ”Siegfried”-oopperassa Erdan roolissa.

Seeli Toivio on musiikin tohtori (Sbelius-Akatemia). Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma maksaa kymmenen euroa. Ohjelman voi ostaa kortilla, käteisellä tai MobilePaylla. Myynnissä on myös Toivion lukuisia cd-levyjä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät