3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Ankkurit kaatoivat Koskenkorvan puhtaasti

Ankkurit kohtasi kauden viimeisessä Halli-Sm ottelussa Koskenkorvan Urheilijat Alajärven Pallohallilla.

Ensimmäinen jakso oli tiukkaa vääntöä, mutta toinen jakso Ankkurien selvää hallintaa. Ottelu kirjataan Ankkurien voittoon jaksoin 0-2 (1-2, 0-6).

MAINOS

Ottelun hahmo oli neljä juoksua lyönyt Juho Ihamäki. Pyry Alanen ja Joona Peltokangas oli ulkopelissä loistavia sekä pitää nostaa esille myös hienosti esiintynyt Aapo Koivunen, joka pelasi mainion debyyttiottelun Superpesiksessä.

Jakson ensimmäinen vuoro ei tuottanut joukkueille juoksuja. Ankkurit jäi omalla vuorollaan ilman kolmostilanteita, mutta Koskenkorvalle rakentuu yksi paikka avata jakson juoksutili. Antti Kortteenperän kumura pomppasi kolmostilanteessa koppari Mikael Penninkankaan yli, mutta Joona Peltokangas on hienosti varmistamassa ja taittoheiton kautta selkeä palo kotiin.

Toisessa vuorossa Ankkurien tilanteiden rakentelu toimi loistavasti ja nähtiin myös jakson ensimmäiset juoksut. Ensimmäisestä lyödystä vastasi Lauri Ihamäki kotiuttamalla loistavalla kumuralla Elmeri Koivusalmen.

Heti perään vanhempi Ihamäistä eli Juho onnistui kotiuttamaan superpesisdebyyttiä pelaavan Aapo Koivusen.

Koskenkorvalle rakentui tilanteensa avata oma juoksutilinsä ja myös onnistuu, kun Tomi Viljanen kotiutti kumuralla Anttoni Jakobssonin ja tilanne taululla oli 1-2. Viljaselle ottelu oli myös ensimmäinen Superpesistasolla.

Kolmannessa vuorossa Koskenkorvan ulkopeli toimi hienosti ja varsinkin Jaksobsson oli isossa roolissa, kun hänet merkataan kaikkien kolmen palon tekijäksi. Ankkurien ulkopeli oli loistavaa Pyry Alasen johdolla. Kortteenperälle rakentui kuitenkin tilanne tasoittaa ottelu komealla välilyönnillä, mutta koppari Joona Peltokangas on eri mieltä ja poltti kovalla heitolla etenijän kotiin.

Jakson ratkaisevassa vuorossa Ankkurit ei saanut kolmostilanteita päälle, mutta Koskenkorvalle rakentui tilanteet tasoittaa ottelu. Kotiutusyritykset hoiti Ankkurien ulkokenttä ja jakso päättyi sinikeltaisille niukasti lukemin 1-2. Ankkurien osalta jaksolta pitää nostaa esille loistavasti lukkaroinut Pyry Alanen sekä Tuukka Etulaa kopparin tontilla mahtavasti tuurannut Joona Peltokangas.

Koskenkorva aloitti toisen jakson sisältä. Kossun sisäpeli kuitenkin kaatui lähes täysin Ankkurien lukkari Alasen loistaviin otteisiin. Pyry ottaa vuorossa kaksi kärpästä. Ankkurit muutti toisella jaksolla lyöntijärjestystä, kun ykköskärki ja kakkoskärki vaihtoivat paikkaa.

Ankkurit avasi juoksutilinsä vuorossa, kun Juho Ihamäki ja Jami Lassila onnistuvat kotiutuksissa. Juoksujen tuojiksi merkataan Elmeri Koivusalmi ja Mikael Penninkangas.

Toisessa vuorossa Koskenkorvan sisäpeli kaatui jälleen Ankkurien loistavaan ulkopeliin ja tälläkin kertaa yhtenä pääarkkitehtina toimi Lukkari Alanen. Ankkurit rakensi omalla sisävuorollaan hienosti tilannetta päälle ja pääsee neljä kertaa yrittämään kotiutusta. Yksi onnistuminen myös tuli, kun Juho Ihamäki välilyönnillä kotiutti Alasen ja taululla komeili lukemat 0-3.

Koskenkorva onnistui kolmannessa vuorossa rakentamaan jakson ensimmäisen kolmostilanteensa, mutta kotiutuslyönti jäi suutariksi ja tilanne taululla pysyi lukemissa 0-3 Ankkurien hyväksi.

Ankkurien tilanteiden rakentelu kolmannessa vuorossa toimi jälleen hienosti. Juoksuja myös nähtiin. Juho Ihamäki löi ottelussa jo neljännen juoksunsa kotiuttamalla saumapuhkaisulla Koivusalmen. Perään Joona Peltokangas tinttasi takaa keskeltä pallon läpi hallin seinään ja Penninkangas sekä Yli-Sissala juoksivat tilanteeksi jo 0-6.

Neljännen vuoron aloittavalla Koskenkorva oli täysin jo luovuttanut ottelun ja sisäpeli ei kulje laisinkaan. Ottelu kirjataan Ankkurien voittoon jaksoin 0-2 (1-2, 0-6)

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät