-0.6 C
perjantai 26.4.2024

Veto haki voiton Kouvolasta

Vimpelin Veto kaatoi Kouvottaret perjantaina Kouvolassa pelatussa Naisten Korisliigan jatkosarjan ottelussa lukemin 61–77 (33–33).

Vimpeli hallitsi ottelun alkua, mutta kotijoukkue nousi peliin mukaan toisella jaksolla ja puoliajalle mentiin tasatilanteessa 33-33. Vimpeli vei ottelun kolmannen kympin numeroin 11–27 ja peli ratkesi tähän Vedon irtiottoon. Kouvottaret eivät enää päässeet iskuetäisyydelle.

Vimpeli joutui lähtemään otteluun ilman ykköspyssyttäjä Tynice Martinia, mutta joukkueen peliä se ei näyttänyt haittaavan.

– Meiltä löytyi  laajasti vastuunkantajia. Joukkue halusi voittaa ottelun.Vierasvoitto on aina arvokas tässä sarjassa, Puolustimme aktiivisesti, mutta parannettavaa jäi sillä Kouvola napsi liikaa hyökkäyslevypalloja varsinkin ottelun kahdella ensimmäisellä jaksolla, Vedon valmentaja Jukka-Pekka Kujala sanoi.

Vahvasti joukkueena pelanneen Vedon tehokkaimpia olivat Alexandra Wittinger (21/17), Kristina King (19/9) ja neljä kolmosta 57 prosentin sihdillä iskenyt Tuulia Anttonen (15/2).

Kouvottaret: Henriikka Vähäuski 3/1, Essia Hurme 5/2, Tierra Hodges 17/12, Roosa Frimodig 4/1, Johanna Räty 3/5, Heta Äijänen 9/6, Nikki McDonald 21/14.

ViVe: Minttu Isoranta 0/4, Karoliina Rytkönen 7/6, Riikka Kujala 2/2/9s, Anni Kujala 13/2, Kristina King 19/9, Tuulia Anttonen 15/2, Alexandra Wittinger 21/17.

Vedon seuraava kotiottelu on ke.22.2 klo 18.30 kun Vedon vieraaksi saapuu Suomen Cupin voittaja Torpan Pojat.