Vimpeliläiselle Triforma Oy:lle merkittävä sopimus Albaniaan

1181
Yhteistyösopimusta allekirjoittamassa Triforman toimitusjohtaja Tiina Koivuniemi ja A.F.P.R.A:n johtaja Alban Lac.
Mainos[adrotate banner="3"]

Vimpelissä kotipaikkaansa pitävä yritys, Triforma Oy, on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen A.F.P.R.A:n (Albanian Fire Protection and Rescue Association) kanssa. Yhteistyö kattaa koulutus, tutkimus- ja kehittämispalveluita.

A.F.P.R.A on merkittävä palo- ja pelastusalan edunvalvontaan ja kehittämiseen keskittyvä organisaatio, joka toimii läheisessä yhteistyössä Albanian sisäministeriön ja kuntien kanssa.

MAINOS

Kuluneen vuoden alusta alkaen se on laajentanut toimintaansa palo- ja pelastustoimen sekä toiminnan laadun ja kehittämisen koulutukseen.

Konkreettisella tasolla yhteistyö on jo käynnistynyt kouluttaja-koulutuksen merkeissä. Triforma Oy:n toimitusjohtaja Tiina Koivuniemi toimii lisäksi A.F.P.R.A:n pedagogisena asiantuntijana.

Kevään 2023 aikana yhteistyö on laajentumassa kehittämishankkeisiin sekä Albaniassa valtakunnallisten koulutusohjelmien kehittämiseen.

Yhteistyösopimus allekirjoitettiin 18.2. Helsingissä Triforman toimitusjohtajan Tiina Koivuniemen ja A.F.P.R.A:n johtajan Alban Lacin toimesta.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa