-6.2 C
perjantai 19.4.2024

Vedolle selvä kotivoitto

Vimpelin Veto kohtasi kotikentällään Kouvottaret keskiviikon Naisten Korisliigan ottelussa. Vimpeli ei antanut vierailleen mahdollisuuksia ja kaatoi kouvolalaiset 100-70.

Tiukan avausjakson jälkeen Vimpeli pystyi kasvattamaan johtoaan tasaiseen tahtiin. Puoliajalla Veto johti 48-36. Veto lisäsi vauhtia kolmannella jaksolla ja vahvan heittopelin ansiosta kotijoukkue rynni selvään voittoon.

Vedon hyökkäyspeli oli kauden parasta ja joukkue onnistui laajalla rintamalla. Vedon ykkönen oli hurjalla heittopelillään 32 pistettä upottanut Alexandra Wittinger. Kouvolan tehokkain oli Tierra Hodges 17 pistettä.

– Hyökkäyspeli sujui todella hyvin, lisäksi saimme korjattua puolustuspelin asioita ottelun edetessä, hieno ottelu joukkueelta, kertoi Vedon valmentaja Jukka-Pekka Kujala.

Veto kohtaa jatkosarjan päätöskierroksella lauantaina Torpan Pojat vieraissa. Puolivälierissä Vedon vastustaja on Peli-Karhut tai EBT.

Veto: Martin 26/9,Rytkönen 8/3,R.Kujala 2/3,A.Kujala 6/1/5s,King 17/8/4s,Anttonen 9/2,Wittinger 32/9.