13.8 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Aisaparin kevätkokous ja rahoituksen tiedotuskiertue

Aisaparin kevätkokous järjestetään Lappajärvellä Aquarius Inn’issä (Nykäläntie 137 b), 12. huhtikuuta.

Sääntömääräisten asioitten lisäksi kokouksen yhteydessä palkitaan Vuoden intoilijat. Vuoden intoilijana palkittaan on henkilö, joka on muun muassa esimerkillisellä tavalla tehnyt tunnetuksi Aisaparia ja Leader-toimintatapaa, hyödyntänyt Aisaparin tarjoamia palveluja omassa verkostossaan sekä markkinoinut Aisaparin kumppanuutta ja Leader-rahoitusmahdollisuuksia. 

MAINOS

Vuoden Intoilu-huomionosoitus myönnetään hankkeelle, yhdistykselle tai muulle yhteistyötaholle, joka on toiminut esimerkillisellä tavalla alueen ja sen asukkaiden hyväksi. Intoilu voi olla myös teko tai toimenpide.

Rahoituksen tiedotuskiertue

Lappajärvellä järjestettävä kevätkokous on myös lähtölaukaus Aisaparin tiedotuskiertueelle, jossa kerrotaan kauden 2023-2027 rahoitusmahdollisuuksista yhdistyksille ja yrityksille. Aisaparin kehittämisstrategia EU:n alkavalle rahoituskaudelle on nimeltään ”Virtaa uusissa uomissa!”

Lappajärven jälkeen tiedotuskiertueen seuraavat tilaisuudet ovat alueellamme tiistaina 25.4. Vimpelissä kuntalaisten olohuoneessa, Patruunantie 15 ja tiistaina 2.5. Alajärvellä Hubi25 Jamin tiloissa, Hoiskontie 25, Tilaisuudet alkavat kello 18.

Tule hakemaan ajankohtaiset tiedot uuden ohjelmakauden hankehakemisesta ja ohjeistuksesta. Lisätietoa Aisaparin kotisivulta.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät