24.7 C
Alajärvi
maanantai 27.5.2024
MAINOS

Reetu tulee ja räväyttää Hoiskon maamiesseuran toiminnan uuteen puhtiin!

Hoiskon maamiesseuran toiminta on elänyt vuosien ajan hiljaiseloa. Vain viralliset kokoukset on pidetty ja kesäisin komealla maamiesseuran talolla on juhlittu muutamat häät ja perhejuhlat.

Nyt toiminta on virinnyt uuteen nousuun, kun puheenjohtaja Jari Tuovila, sihteeri Saija Ylinen ja johtokunnan jäsen Olli Kantola ovat alkaneet suunnitella tulevaa toimintaa.

MAINOS

Kuluvan talven aikana talolla onkin ollut jo aktiivista käyttöä, kun Gramofoni Oy:n kanssa päästiin sopimukseen ja Gramofoni on vuokrannut taloa joka toinen sunnuntai järjestämilleen tansseille. Näissä tansseissa on käynyt mukavasti väkeä vuoroviikoin Evijärven kanssa.

Nyt maamiesseuran väki on kuitenkin räjäyttämässä tanssitoimintaa käyntiin myös omana toimintana ja lauantaina 15.4. lavalle astuu itse Frederik Dynamite-orkestereineen!

– Jos Reetu ei saa väkeä liikkeelle, niin ei sitten kukaan, Saija, Jari ja Olli toteavat! Illassa DJ:nä häärii Dj Kaninkorva ja paikalla on A-oikeudet Bar Lataamon toimesta.

Kevään aikana maamiesseura järjestää nämä yhdet tanssit ja syksystä alkaen on varmasti luvassa lisääkin. Ihan vaivatonta hommaa tanssien järjestäminen ei kuitenkaan ole, sillä lupia tarvitaan monenlaisia ja pelkästään sopivan artistin etsiminen keikalle on oma työnsä.

Hoiskon maamiesseuran nykyinen talo on rakennettu vuonna 1963 sen jälkeen, kun edellinen talo paloi. Siellä on ollut aktiivista tanssitoimintaa aina 80-luvulle saakka ja paikalla ovat esiintyneet kaikki maamme silloiset huippuartistit Hurriganesia ja helikopterilla paikalle saapunutta Irwiniä myöten. Myös Frederik oli muistellut, että tämä keikka ei olisi hänellekään ensimmäinen Hoiskossa.

Hoiskon maamiesseuran talon sali on poikkeuksellisen kaunis ja tarjoaa siellä juhlia järjestäville hienoja mahdollisuuksia tilojen somisteluun.

Mahdolliselle tanssien tuotolle seuralla olisi kovasti käyttöä, sillä vaikka maamiesseuran talo on sisältä viimeisen päälle hyvässä kunnossa, kaipaa etenkin sen julkisivu uutta maalia. Jos rahaa siis tulee, se käytetään lyhentämättömästi talon kunnostukseen, mahdollisesti jo ensi kesän aikana.

Tulevana kesänä talolle on jo varattuna muutamia yksityistilaisuuksia, mutta vielä on runsaasti vapaita aikoja niin häille kuin perhejuhlillekin. Talon poikkeuksellisen kaunis tanssisali on kuin hääkoristelijan unelma, sillä erikoinen kattoratkaisu tarjoaa hienoja mahdollisuuksia erilaisiin somistuksiin.

Talo vetää 600 henkilöä ja keittiö on varusteltu suurtalouskeittiö jääkaappeineen, teollisuuskattiloineen ja pesukoneineen. Astiastotkin ovat valmiina, joten juhlien järjestäjät voivat vain tulla paikalle ja laittaa toimeksi! Sisätiloista löytyvät myös niin tavalliset wc-tilat kuin invavessakin.

Tuula Jokiahosinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät