24.3 C
Alajärvi
tiistai 28.5.2024
MAINOS
MAINOS

Kunniakierroksen aika Alajärvellä!

Jo lähes 40 vuoden ajan kunniakierros on ollut yksi merkittävä yleisurheiluseurojen kevään liikunta- ja hyväntekeväisyystapahtuma.

Ankkurien yleisurheilujaoston kunniakierrostapahtuma on maanantaina 29.5. kello 18 Ankkurikentällä.

MAINOS

– Kaikki ovat tervetulleita kunniakierrostapahtumaan, jossa kuntoillaan 60 minuuttia hyvässä hengessä ikään tai kuntoon katsomatta. Samalla tapaa seuran nuoria urheilijoita, joihin kerätty tuki kohdistuu, kertoo Ankkurien yleisurheilujaoston puheenjohtaja Jani Vuorela.

Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä. Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla tai Kunniakierros-sovelluksen avulla. Minimi tukisumma on 15 euroa ja käteismaksuja ei saa kerätä. Luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen.

Alajärven Ankkurit on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä EP:n parhaista yleisurheiluseuroista.

Kestävyysjuoksija Antti Ihamäki on suorastaan rohmunnut SM-mitaleja kestomatkoilta. Seiväshyppääjä Mikko Paavola oli viime kesänä mukana MM-kisoissa Eugenessa.

Mikon tämän kesän tavoite on Budapestin MM-kisoissa ja vuoden 2024 Pariisin olympiakisoissa. Lisäksi nuorten harjoitusryhmissä on mukana mukavasti nuoria.

– Yleisurheilujaoston kotisivuilla on lisätietoa kunniakierroksesta miten pääsee osallistumaan tapahtumaan joko tukijana tai liikkujana, muistuttaa Vuorela.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät