13.8 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Luoma-aho avaa ovensa kylään!

Luoma-ahon kylä on mukana Avoimet kylät -tapahtumassa lauantaina 10.6. Kyläyhdistys järjestää tuolloin kesätapahtuman Luoman Mölkky- ja Lastentapahtumana!

Luoma-ahon mölkkyturnaus alkaa kello 11. Mölkkyä heitetään kolmen hengen joukkueissa. Osallistumismaksu on 30 euroa per joukkue. Ilmoittautuminen ja maksu tulee tehdä 30.5. mennessä. Lisätietoja antaa Kai Oksa p. 040 550 9430.

MAINOS

Joukkueet vahvistavat osallistumisensa 10.6. kello 10-10.30 kilpailukansliaan. Ilmoittautumiset sähköpostilla hilkka.luoma-aho@luoma-aho.com tai puhelimella 044 238 0663. Joukkueen nimi, osallistujien nimet ja sähköpostisoite, minne maksuohje. Kolme parasta joukkuetta palkitaan!

Kilpailun johtajana toimii alajärveläinen vuoden 2019 maailmanmestari ja moninkertainen EM- ja SM-mitalisti Kai Oksa.

Tapahtuman yhteydessä on ilmainen Lastentapahtuma kello 12-16  kylätalolla sisätiloissa, missä luvassa on monenlaista tekemistä lapsille mm. iso pomppulinna ja paikalla vierailee Ninni Kettuli satumetsän hahmoineen kello 12-14.

Kahvila palvelee koko tilaisuuden ajan. Tilaisuutta sponsoroi Töysän Säästöpankkisäätiö.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät