-5.8 C
tiistai 16.4.2024

Pattijoki parempi Kitrolla

Ankkurit ja Pattijoki kohtasivat perjantaina Kitrolla. Ensimmäisellä jaksolla oli tasaista vääntöä. Toisella jaksolla Pattijoen sisäpelaaminen toimii ja se vei ottelun voiton jaksoin 0-1 (3-3, 2-5).

Ankkurit sai ensimmäiselle jaksolle loistolähdön, kun toisena lyöjänä Mikael Penninkangas paukautti pallon takaa läpi. Elmeri Koivusalmi juoksi ykköspesältä kotiin asti ja Penninkangas perään itse kunnarin. Pattijoki avasi vuorossa ottelun juoksutilinsä Ankkurien ulkokentän avustuksella, kun polttoyritys kolmoselle karkasi aina aidoille asti ja Mikael Mäkelä toi tilanteeksi 1-2.

Toisessa vuorossa Ankkurien sisäpeli oli vaisua. Pattijoki sen sijaan onnistui kahdesti Tuukka Sarkkisen ja Juuso Keski-Koukkarin lyönneillä ja siirtyi 2-3 johtoon.

Kolmanessa vuorossa Ankkurit onnistui kerran, kun Juho Ihamäki kotiutti välilyönnillä Penninkankaan. Pattijoen sisävuoro sen sijaan jäi täysin tyngäksi Ankkurien loistavan ulkopelin ansiosta.

Jakson ratkaisevassa vuorossa ei paremmuutta löytynyt joukkueiden välillä, vaan jakso tasattiin lukemin 3-3.

Pattijoki ratkaisi ottelun voiton toisen jakson kolmannessa vuorossa.

Toisen jakson ensimmäisessä vuorossa ei juoksuja nähty. Pattijoella oli vuorossa paikka, kun rakensivat yhden palon ajotilanteen. Elmeri Iivonen kuitenkin irroitti väärällä pelaajan irti kolmoselta ja lyöntivuorossa ollut Juuso Keski-Koukkari myös esti samalla tilanteessa Iivosta ja tuomittiin kaksi paloa.

Toisessa vuorossa molemmilla on mahdollisuutensa avata jakson pinnatili. Ankkurit ei siinä onnistu, mutta Pattijoki sen sijaan siirtyy jaksossa 0-1 johtoon Eetu Sunin pussarilla.

Kolmannessa vuorossa nähtiin ottelun ratkaisu, kun Pattijoki onnistui lisäämään johtoaan 0-4 lukemiin. Onnistujina mailan varressa Tuukka Sarkkinen, Keski-Koukkari sekä Eikka Gröhn. Ankkurit oli lähellä juoksua myös vuorossa, kun Riku Utanen löi kolmosrajasta pallon läpi ja juoksua juhlittiin jo kotipesässä. Tuomaristo kuitenkin kokoontui ja tuomitsi lyönnin laittomaksi.

Pattijoki lisäsi jakson ratkaisevan vuoron aloittavalla johtoaan 5-0 lukemiin Keski-Koukkarin onnistuttua kotiutuksessa. Ankkurit sai hyvää painostusta päälle sisävuorollaan ja onnistui kahdesti Elmeri Koivusalmen sekä Tuukka Etulan lyötyä juoksun. Jakso kuitenkin merkittiin Pattijoen 2-5 voittoon ja koko ottelu jaksoin 0-1 (3-3, 2-5).